Ηλεία

Πύργος: Parea για την Φλόγα την Παρασκευή!

Ακούστε το άρθρο

Την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019, για 4η συνεχόμενη χρονιά το PareaCafe στηρίζει το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» δημιουργώντας μία ξεχωριστή γιορτή για μικρούς και μεγάλους. Οι δράσεις στήριξης και αυτή τη χρονιά θα είναι πολλές.

Από τις 19:00 έως και τις 21:00 στον χώρο του PareaCafe στην Κύπρου 2 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία ενώ θα γίνουν ενημερώσεις και για δωρεά μυελού των οστών. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος τα έσοδα από τις πωλήσεις που θα γίνουν την Παρασκευή 10 Μαΐου στα δύο καταστήματα PareaCafe (Κύπρου 2 και Πατρών 108) θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον σύλλογο «Φλόγα».

Οι δράσεις στήριξης ωστόσο δεν σταματούν εκεί. Από τις 19:30 έως αργά το βράδυ το Ι.ΙΕΚ. Σμαρνάκη θα παρασκευάσει γευστικές δημιουργίες οι οποίες θα προσφερθούν σε όλους όσους βρεθούν εκεί. Στο πλευρό του PareaCafe θα βρεθεί ο Νομαρχιακός Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και ΑμεΑ «Ήλις», αλλά και το Σωματείο Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων Νομού Ηλείας που σε δύο περίπτερα θα εκθέσουν χειροποίητα αντικείμενα φτιαγμένα με πολύ μεράκι τα έσοδα από τα οποία θα διατεθούν στο σύλλογο «Φλόγα».

Ενημέρωση

Κι επειδή το θέμα του «Καρκίνου στην παιδική ηλικία» είναι ένα ζήτημα το οποίο απασχολεί πλήθος κόσμου, στον χώρο του PareaCafe στην πλατεία Κύπρου θα βρεθούν η εκπρόσωπος του συλλόγου Φλόγα Χριστοπούλου- Παπαϊωάννου Τασία, ενώ η Διευθύντρια Ε.Σ.Υ. Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών Αφροδίτη Γκινοπούλου θα αναφερθεί σε θέματα παιδικού καρκίνου. Θα ακολουθήσει ομιλία από την ψυχολόγο Παναγούλια Έλενα για την παιδική ψυχολογία και το ρόλο της οικογένειας, ενώ θα γίνει παρουσίαση του παιδικού βιβλίου, αφιερωμένο στο παιδικό καρκίνο «Το κορίτσι και ο μονόκερος Μάχη» από την Ελένη Βασιλείου-Αστερόσκονη.

Διασκέδαση

Από την εκδήλωση όμως δεν θα λείψουν και οι στιγμές διασκέδασης. Έτσι στις 20:00 θα υπάρξει παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Φώτη & Χρήστου Πλέσσα ενώ θα ακολουθήσει χορός από την Ακαδημία αθλητικού χορού –DanceLifeSteps. Ο Κλόουν – Ταχυδακτυλουργός ΝΙΝΟ θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους καθ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

ToParea στηρίζει το έργο του συλλόγου Φλόγα και προσκαλούμε όλους όσους επιθυμούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας, βοηθώντας τα παιδιά που έχουν ανάγκη…

Όλη η επικαιρότητα