Πολιτισμός

Πύργος: Το Σάββατο η παρουσιάση του νεου βιβλίου της Άννας Καραμάνου

Ακούστε το άρθρο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τραπεζικών Υπαλλήλων Ν. Ηλείας και η Γραμματεία Ισότητας της ΟΤΟΕ διοργανώνουν εκδήλωση-παρουσίαση του βιβλίου της συμπατριώτισσας, Άννας Καραμάνου με τίτλο «Η Ευρώπη και τα Δικαιώματα των Γυναικών – Ο εξευρωπαϊσμός σε Ελλάδα και Τουρκία», από τις Εκδόσεις Παπαζήση.

Η παρουσίαση, σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γίνει το Σάββατο, 11 Μαρτίου και ώρα 7 το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Μανωλοπούλου 31).

Την εκδήλωση χαιρετίζουν, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Νομού Ηλείας, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τραπεζικών Οργανώσεων Ελλάδος ΟΤΟΕ, Αχιλλέας Μυλωνόπουλος ενώ για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Ρόδη Κράτσα, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, τ. Ευρωβουλευτής, Α΄ Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Κοινωνιολόγος, μεταπτυχιακό στην Ευρωπαϊκή Ενοποίηση, Μαρία Στρατηγάκη, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πρόνοιας & Ισότητας του Δήμου Αθηναίων, Καθηγήτρια Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Παν/μιο, Σοφία Κάντα, Μέλος Διοίκησης και Γραμματέας Ισότητας ΟΤΟΕ, Μέλος Προεδρείου και Εκτελεστικής Επιτροπής UNI-Europa, Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Γυναικών UNI-Europa και Άννα Καραμάνου, π. Ευρωβουλευτής, π. Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων, Δρ Πολιτικής Επιστήμης & Δημόσιας Διοίκησης ΕΚΠΑ.

Συντονίζει η Ειρήνη Νικολοπούλου, Δημοσιογράφος, Blogger και Σύμβουλος Επικοινωνίας και θα συμμετέχουν το Λύκειο Ελληνίδων Πύργου, το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ Ν. Ηλείας, ο Σύλλογος Γυναικών Πύργου «Οι Πυργιώτισσες» και το Κέντρο Αλληλεγγύης και Αναπτυξιακής Συνεργασίας Ηλείας «Καλλιρρόη Παρρέν». Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσική επιμέλεια της Κωνσταντίνας Σακκά-Κυρίτση, Σχολική Σύμβουλο Εκπαιδευτικών Μουσικής Περιφ. Δ. Ελλάδας, η οποία θα διευθύνει τη Χορωδία Λυκείου Ελληνίδων Πύργου.

Όλη η επικαιρότητα