Πύργος: Πασχαλινό bazaar από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Την ευκαιρία να προμηθευτούν Πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Εθελοντικού Οργανισμού σε πολύ προσιτές τιμές δίνει και φέτος το «Χαμόγελο του Παιδιού» με την λειτουργία του καθιερωμένου Πασχαλινού Bazaar που ξεκίνησε χθες στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου της Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο.

Στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει τα δώρα του για την Πασχαλινή περίοδο γνωρίζοντας ότι τα έσοδα που θα προκύψουν θα χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που μεγαλώνει και στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Ηλεία!

Μιλώντας για το Bazaar η υπεύθυνη του εθελοντικού δημιουργικού εργαστηρίου του παραρτήματος Πύργου του «Χαμόγελου» Αλεξάνδρα Μελεκίδου δήλωσε πως «Το παζάρι που διοργανώνουμε και φέτος, όπως κάθε χρόνο, περιλαμβάνει Πασχαλινά είδη, ανάμεσα τους πρωτότυπες λαμπάδες, στεφάνια και πασχαλινές κατασκευές όπως και είδη του Χαμόγελου. Προσκαλούμε όλο τον κόσμο να επισκεφθεί το Bazaar τονίζοντας ότι τα έσοδα θα πάνε στα σπίτια μας, στην Κυλλήνη και την Βροχίτσα, όπου φιλοξενούνται περίπου 40 παιδιά. Ο κόσμος στηρίζει με όποιο τρόπο μπορεί τις δράσεις του συλλόγου και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι γι` αυτό. Έχουμε ανάγκη από χέρια εθελοντών και πραγματικά ο κόσμος κάνει ότι μπορεί. Να σημειώσουμε ότι αυτή την περίοδο συγκεντρώνουμε και τρόφιμα».

Σημειώνεται ότι το Bazaar του «Χαμόγελου» θα λειτουργεί καθημερινά, έως και την Μεγάλη Τετάρτη με ωράριο λειτουργίας από τις 9.30 πμ – 2 μμ και από τις 5 μμ – 9 μμ (και το ερχόμενο σαββατοκύριακο).