Ηλεία

Πύργος: Πλιάτσικο στα εγκαταλειμμένα σπίτια της Σπιάντζας

17455_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Με τον τρόμο ζουν σε καθημερινή βάση, οι λιγοστοί κάτοικοι της περιοχής της Σπιάντζας που, η ερημοποίηση, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί από την διάβρωση του εδάφους, έχει επιφέρει και κρούσματα κλοπών σε σπίτια που βρίσκονται στο σημείο. Όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» το τελευταίο διάστημα αρκετές περιπτώσεις κλοπών καλωδίων χαλκού έχουν σημειωθεί στην περιοχή κοντά στη Μούτελη, απ? όπου οι δράστες αφαιρούν καλώδια χαλκού και παλιά σίδερα που μπορεί να τους φανούν χρήσιμα, από τα ήδη κατεστραμμένα σπίτια ενώ δεν λείπουν και οι περιπτώσεις εκείνες που οι δράστες, καταστρέφουν για λίγα μέτρα χαλκού, μέχρι και κολόνες ηλεκτροφωτισμού με αποτέλεσμα τα σπίτια να βυθίζονται στο σκοτάδι. Από την άλλη, το πλιάτσικο που έχει ξεκινήσει στα εγκαταλειμμένα σπίτια της Σπιάντζας, έχει δημιουργήσει τον φόβο και τον τρόμο στους κατοίκους που διαμένουν στο σημείο,

Πάντως να σημειωθεί πως από την πλευρά της Αστυνομίας, περιστατικά κλοπών καλωδίων χαλκού δεν επιβεβαιώνονται στην περιοχή της Σπιάντζας καθώς όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, τέτοια συμβάντα δεν έχουν καταγγελθεί στην υπηρεσία.

Σε κάθε περίπτωση, η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, καλεί όλους τους πολίτες, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Σπιάντζας, να ενημερώνουν την Άμεση Δράση για ύποπτες κινήσεις που μπορεί να αντιλαμβάνονται.

Π. ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ

Όλη η επικαιρότητα