Ηλεία

Πύργος: Προφυλακιστέος ο 42χρονος που αναστάτωσε Στρέφι και Πελόπιο

Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή ο 42χρονος που αναστάτωσε το Στρέφι και το Πελόπιο την περασμένη εβδομάδα, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές συνανθρώπων του και σοβαρές φθορές σε βενζινάδικο και καταστήματα της περιοχής, με συνέπεια την αστυνομική καταδίωξη και τη σύλληψή του σε σούπερ μάρκετ.

Χθες το πρωί οδηγήθηκε λιγο μετά τις 11 το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Πύργου, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, για να απολογηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς έδειξε μεταμέλεια κατά την απολογία του στον Ανακριτή και ισχυρίστηκε ότι δεν είναι ακριβή όλα όσα του αποδίδονται στη δικογραφία. Εις βάρος του έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης κατά συρροή και αναμένεται η μεταγωγή του στις φυλακές Ναυπλίου, για να εκτίσει παλαιότερη ποινή.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα ο 42χρονος εξέτιε την ποινή του προσφέροντας κοινωνική εργασία στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, ωστόσο τον περασμένο μήνα την παραβίας καθώς δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία. Με τον κατηγορούμενο μίλησαν για λίγα λεπτά, στο περιθώριο της απολογίας του, η σύζυγός του και η ανήλικη κόρη του. Τον κατηγορούμενο εκπροσώπησε η –αυτεπαγγέλτως διορισθείσα- δικηγόρος Μαρία Μπακατσέλου.

 

Όλη η επικαιρότητα