Ηλεία

Τροχαίο ατύχημα στην Ε.Ο. Πύργου – Τριπόλεως – Τύχη… βουνό είχαν οι οδηγοί (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Τύχη…βουνό είχαν οι τρεις επιβαίνοντας στα οχήματα που ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα, χθες το μεσημέρι στην Ε.Ο Πύργου – Τριπόλεως, στο ύψος της διασταύρωσης Κολιρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews.com, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο  μετά τη 1:00 το μεσημέρι, όταν ο οδηγός του μαύρου Mercedes επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την Εθνική Οδό με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το Lada Niva που κινούνταν στο ρεύμα για Ολυμπία. Το μαύρο Mercedes μετά από μερικές περιστροφές ακινητοποιήθηκε στο μέσο – σχεδόν – της εθνικής, ενώ το Niva σταμάτησε λίγα μέτρα παρακάτω. Τόσο ο οδηγός του Mercedes όσο και ο οδηγός και ο συνοδηγός του Niva βγήκαν σώοι από τα αυτοκίνητά τους και δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο του Πύργου, αν και στο σημείο έφτασε σύντομα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Την προανάκριση του ατυχήματος έχει αναλάβει το Τμήμα Τροχαίας του Πύργου, αστυνομικοί του οποίου βρέθηκαν στο σημείο από την πρώτη στιγμή καθώς επίσης και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, ρυθμίζοντας την κυκλοφορία, αφού η κίνηση των οχημάτων εκείνη την ώρα ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

Όλη η επικαιρότητα