Ηλεία

Πύργος: Νεκρός ο 42χρονος Παναγιώτης Μυλωνάκης σε τραγικό δυστύχημα στην Ολυμπίων (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στον Πύργο βρήκε χθες το απόγευμα, λίγο πριν από τις 6μ.μ., ο 42χρονος Παναγιώτης Μυλωνάκης από την Ανδραβίδα, σκορπώντας τη θλίψη στην Ηλεία.

Ο άτυχος Παναγιώτης κινούνταν επί της οδού Ολυμπίων με  τη βυσσινί Μερσεντές του με κατεύθυνση προς την Εθνική Οδό Πύργου-Τριπόλεως, όταν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και εξετράπη αριστερά από την πορεία του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με σφοδρότητα πάνω σε μαντρότοιχο καταστήματος και στη συνέχεια να καταλήξει στη μέση του δρόμου, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του Παναγιώτη ο οποίος τινάχτηκε στη θέση του συνοδηγού. Την ίδια στιγμή, πλήθος πολιτών πετάχτηκαν έντρομοι από τον θόρυβο της σύγκρουσης για να δουν τι έχει συμβεί και να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες της ΠΥ Πύργου για να τον απεγκλωβίσουν, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο άτυχος 42χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Πύργου.

Πέπλο θλίψης στον Κάμπο

Το δυσάρεστο μαντάτο  ταξίδεψε γρήγορα στην Ανδραβίδα, όπου και έμενε ο Παναγιώτης Μυλωνάκης. Οι συμπολίτες του σε όλο τον Κάμπο βυθίστηκαν στη θλίψη, καθώς ο 42χρονος Παναγιώτης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Φιλήσυχος, πρόσχαρος και άνθρωπος της παρέας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για το θάρρος της άποψης που είχε για τα κοινά και τις συζητήσεις του με τους συμπολίτες του για την πρόοδο της Ανδραβίδας. Παρότι αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του κατά διαστήματα, ήταν πάντα χαμογελαστός και καλοσυνάτος με τους φίλους του και την οικογένειά του. Ο θάνατός του έχει προκαλέσει θλίψη και στην κυνηγετική κοινότητα, καθώς ο Παναγιώτης Μυλωνάκης ήταν ενεργός κυνηγός και επίσης λάτρευε τα σκυλιά.

Ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξή, στέκεται στο πλευρό της οικογένειας του και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του.

Όλη η επικαιρότητα