WEB tv Ηλεία

Πέντε τραυματίες σε τροχαίο στον Πύργο – Αγροτικό αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε δέντρο (PHOTOS – VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Τυχεροί στην ατυχία τους στάθηκαν χθες το μεσημέρι τρεις γυναίκες και δύο άνδρες που επέβαιναν σε αγροτικό αυτοκίνητο, το  οποίο διαλύθηκε ύστερα από σφοδρή πρόσκρουση σε κυπαρίσσι στον επαρχιακό δρόμο Πύργος-Κατάκολο.

Ήταν λίγο πριν από τις τρεις, όταν το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε με κατεύθυνση το Κατάκολο ένας νεαρός, εξετράπη δεξιά από την πορεία του από άγνωστη αίτια στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου και «καρφώθηκε» με σφοδρότητα πάνω στον κορμό κυπαρισσιού.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν τόσο ο οδηγός (σοβαρότερα) και ο συνοδηγός, όσο και οι τρεις κοπέλες που ήταν στην καρότσα, εκ των οποίων η μία εγκυμονούσα. Το τροχαίο έγινε αντιληπτό από περίοικο, ο οποίος έσπευσε να απεγκλωβίσει τους τραυματίες μαζί με συγγενή των τραυματιών, ο οποίος περνούσε από το σημείο και αντιλήφθηκε το συμβάν.

«Σπάσαμε την πόρτα για να βγάλουμε τον οδηγό από το κάθισμα. “Πέτρο, βγάλε με” μας φώναζε. Τα κορίτσια πίσω τα είχαν χάσει λίγο από τη σύγκρουση. Λίγο λεπτά ήρθε η Πυροσβεστική και μας βοήθησε παίρνοντάς τον από τα χέρια μου και βοήθησε να βγουν και τα κορίτσια από την καρότσα», τόνισε στην εφ. «Πατρίς» ο Πέτρος Καλογερόπουλος, συγγενής του οδηγού.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Πύργου. Στο σημείο έσπευσε και ένα πυροσβεστικό όχημα με δύο άνδρες, οι οποίοι συνέδραμαν καθοριστικά στην ασφαλή μεταφορά των τραυματιών. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Πύργου.

Όλη η επικαιρότητα