Ηλεία

Πύργος: Η στιγμή της σύγκρουσης του ΙΧ στο κουρείο τα ξημερώματα της Πέμπτης (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του κουρείου, όταν ένα ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο μάρκας BMW εισήλθε σε κατάστημα στην οδό Αγίου Γεωργίου. Ευτύχημα ήταν πως δεν τραυματίσθηκε κάποιος καθώς εκείνη την ώρα που συνέβη το τροχαίο, τα καταστήματα ήταν ακόμα κλειστά και δεν κυκλοφορούσαν οδηγοί ή πεζοί στο σημείο. Το αυτοκίνητο, αφού «καβάλησε» το πεζοδρόμιο, χτύπησε με απίστευτη δύναμη πάνω στην είσοδο του καταστήματος, καταστρέφοντας τα πάντα που βρίσκονταν στο σημείο.

Δείτε φωτογραφίες εδώ

Η σφοδρότητα που το ΙΧ του 49χρονου οδηγού, από τον Πύργο, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Πύργου, σύμφωνα με πηγές, σε κατάσταση μέθης, εισήλθε μέσα στο χώρο του κομμωτηρίου του Νίκου Καρρά, δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτή παρά μόνο αν κάποιος έβλεπε το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από διπλανό κατάστημα, το οποίο εκείνη την ώρα επίσης ήταν κλειστό. Το πρωί που ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου αντιλήφθηκε το συμβάν, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, όταν είδε την τζαμαρία του καταστήματός του, διαλυμένη και μέσα ο χώρος να θυμίζει «βομβαρδισμένο» τοπίο.

«Γύρω στις 6 παρά είκοσι άκουσα έναν πάρα πολύ έντονο θόρυβο, άρχισε να χτυπά ο συναγερμός στο κατάστημα, κατέβηκα κάτω και αντίκρισα ότι βλέπετε. Ο κύριος αυτός είχε το θράσος μετά από ότι έκανε να τραπεί και σε φυγή. Όσοι είχαν σταματήσει βλέποντας το συμβάν είχαν καλέσει ήδη την Τροχαία, αμέσως ήρθε η Τροχαία, ευχαριστώ πολύ και τα παιδιά της Τροχαίας γιατί αμέσως κινητοποιήθηκαν και μέσα σε δέκα λεπτά περίπου ένα τέταρτο είχε βρεθεί το όχημα σταθμευμένο στην Δεξαμενή όπου και συνελήφθη ο οδηγός που προκάλεσε τις ζημιές. Ήταν πάρα πολύ πιωμένος, λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτόν. Αν ήταν αργότερα περίπου 7.30 με 8 το πρωί που έχει αρχίσει και περνά κόσμος για να πάει στη δουλειά του ή να περνούν παιδιά θα μπορούσαν να είχαν συμβεί ακόμα πιο άσχημα πράγματα. Τώρα το μόνο που μένει είναι να ξαναφτιάξω το μαγαζί μου και να δω τι θα γίνει με όλη αυτή την ζημιά», αναφέρει στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», ο ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου, Νίκος Καρράς.

Διαβάστε ακόμη

Απίστευτο τροχαίο τα ξημερώματα στον Πύργο – Αυτοκίνητο μπήκε μέσα σε κουρείο (PHOTOS)

Όλη η επικαιρότητα