Εκλογές Πολιτική

Πύργος: Συγκροτήθηκε η «Ανοιχτή Συμπολιτεία – Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών»

syriza.jpg
Ακούστε το άρθρο

Η Δημοτική Κίνηση της ριζοσπαστικής αριστεράς, της οικολογίας και των δημοκρατικών πολιτών, που ιδρύθηκε στις 27 Ιανουαρίου, σε μεγάλη συγκέντρωση πολιτών στο δημαρχείο Πύργου, απέκτησε όνομα! Σε χθεσινή διευρυμένη συνεδρίαση του συντονιστικού της, παρουσία δεκάδων συμπολιτών, κατέληξε στον τίτλο «Ανοιχτή Συμπολιτεία – Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών».

Μια πραγματική Συμπολιτεία του Πύργου με τα χωριά του. Με ενεργούς πολίτες που θα πάρουν τη ζωή του τόπου στα δικά τους χέρια. Συμπολιτεία με γνώμονα την αντίσταση, την ανατροπή, τις ριζοσπαστικές προτάσεις, τη δυναμική διεκδίκηση.

Ξεκινήσαμε. Όχι από την κορυφή, από ένα λαμπερό πρόσωπο. Αλλά από τα κάτω, από τους πολλούς, που μεταξύ τους θα συναποφασίσουν, με δημοκρατικό τρόπο, για τον επικεφαλής, τον πρώτο μεταξύ ίσων.

Αντιπροσωπείες της Δημοτικής Κίνησης “Ανοιχτή Συμπολιτεία” θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις – συζητήσεις στα ακόλουθα χωριά του Δήμου Πύργου:

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στις 19:30, στο Καράτουλα.

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στο Σκουροχώρι.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στις 20:00, στο Γούμερο.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 11:00, στο Επιτάλιο.

Σκοπός μας είναι να μιλήσουμε αλλά κυρίως να ακούσουμε. Να δοθεί ο λόγος στους πολίτες, να καταγραφούν τα προβλήματα, οι ανάγκες, οι ανησυχίες τους. Σας καλούμε όλους σε έναν ανοιχτό διάλογο.

Ήρθε η ώρα της ανατροπής στο Δήμο Πύργου. Ήρθε η ώρα να πάρουμε τη ζωή του τόπου στα δικά μας χέρια! 

Όλη η επικαιρότητα