Ηλεία

Πύργος: Θρήνος για τον 42χρονο Αντώνη Ασημακόπουλο – Δεν πρόλαβε τη δική του ζωή…

Ακούστε το άρθρο

Μέχρι χθες έσωζε ζωές των άλλων… στην «πρώτη γραμμή» του ΕΚΑΒ ήταν εκεί όταν κινδύνευαν και τον χρειάζονταν οι συνάνθρωποί του.

Χθες ωστόσο δεν μπόρεσε να σώσει τη δική του ζωή και «έφυγε» ξαφνικά αφού προδόθηκε από την καρδιά του.

Έκπληκτοι οι συνάδελφοί του, όταν έφτασαν στο σπίτι του δεν πίστευαν ότι ένας δικός τους άνθρωπος τόσο νέος και δραστήριος δε θα είναι πλέον κοντά τους και στις δύσκολες αποστολές τους.

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή χθες βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου» στα 42 του χρόνια.

Ειδικότερα, ο Αντώνης ζούσε στη γενέτειρά του την Πλατιάνα, όταν ξαφνικά τη στιγμή που βρισκόταν σπίτι του και ετοιμαζόταν να πάει να παίξει μπάλα με φίλους του –όντας λάτρης του ποδοσφαίρου- κατέρρευσε. Η επέμβαση των συναδέλφων του στο ΕΚΑΒ ήταν άμεση.

Σοκαρισμένοι, κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να τον επαναφέρουν στη ζωή κατά τη διακομιδή του στο Γ.Ν. Πύργου, ενώ και οι γιατροί στα επείγοντα έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να σωθεί, αλλά ήταν πλέον αργά.

Ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει 3 ανήλικα παιδάκια. Όντας πολύ αγαπητός στην κοινωνία της Πλατιάνας και στο χώρο εργασίας του, η είδηση της απώλειάς του βύθισε σε βαρύ πένθος όσους τον γνώριζαν. Δεν υπήρχε άνθρωπος που να έχει να πει κάτι κακό για το άτομό του.

Ο Δημοσιογραφικός Όμιλος Βαρουξή εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Όλη η επικαιρότητα