Ηλεία

Μαύρος Δεκεπανταύγουστος… Τον χαμό του 31χρονου Δημήτρη Παπαντωνίου σε τροχαίο θρηνεί η Ηλεία

Ακούστε το άρθρο

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί από χθες η Ηλεία, μετά το θλιβερό μαντάτο του θανάτου του 31χρονου Δημήτρη Παπαντωνίου σε τροχαίο δυστύχημα στην οδό Πατρών στον Πύργο.

Το νήμα της ζωής του άτυχου Δημήτρη κόπηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, παρά τη σκληρή μάχη και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί και οι νοσηλευτές του ιδρύματος.

Ο άτυχος 31χρονος τραυματίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε τροχαίο στην οδό Πατρών, στο ύψος του ΚΕΦΙΑΠ. Σύμφωνα με τα πρώτα αστυνομικά ευρήματα της Τροχαίας Πύργου, η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο 31χρονος μαζί με έναν 27χρονο, κινούνταν με κατεύθυνση προς Πύργο, όταν από αδιευκρίνιστη αιτία εξετράπη από την πορεία της και προσέκρουσε με σφοδρότητα στο διαχωριστικό διάζωμα στη μέση του οδοστρώματος. Από την πρόσκρουση οι δύο επιβαίνοντες εκτινάχθηκαν και «προσγειώθηκαν» στην άσφαλτο, με συνέπεια ο 31χρονος να υποστεί πολλαπλά τραύματα στο σώμα του, τα οποία δυστυχώς αποδείχθηκαν μοιραία.

Διερχόμενοι πολίτες και οδηγοί που αντιλήφθηκαν τι συνέβη, έσπευσαν να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στους άτυχους νέους, καλώντας ταυτόχρονα το ΕΚΑΒ. Λίγα λεπτά αργότερα, ασθενοφόρο τους διεκόμισε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου. Μετά τις πρώτες εξετάσεις, οι γιατροί και οι νοσηλευτές του ιδρύματος ξεκίνησαν μια αδυσώπητη και άνιση μάχη με τον χρόνο, εισάγοντάς τον για χειρουργική επέμβαση.

Ο 31χρονος Δημήτρης Παπαντωνίου πάλεψε σκληρά αλλά η μάχη με τον θάνατο αποδείχθηκε άνιση, καθώς υπέκυψε στα τραύματά του, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους και όλους τους πολίτες της Ηλείας.

Δραστήριος και ενεργός

Ο Δημήτρης Παπαντωνίου ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός κα δημοφιλής νέος στην ευρύτερη κοινωνία του Πύργου, καθώς ήταν πρόσχαρος και επικοινωνιακός. Εργαζόταν ως επαγγελματίας οδηγός στο ΚΤΕΛ Ηλείας, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση από τον πατέρα του, Νίκο Παπαντωνίου. Ήταν ενεργός πολίτης και συμμετείχε στις δραστηριότητες του κλάδου του, ως μέλος του ΔΣ των ιδιοκτητών λεωφορείων. Υπόδειγμα ανθρώπου και επαγγελματία, ήταν από τους οδηγούς που συνέβαλαν καθοριστικά με τις ιδέες του στον εκσυγχρονισμό του ΚΤΕΛ Ηλείας, έδινε μάχες για τους συναδέλφους του και ήταν πάντα μπροστάρης στην εξυπηρέτηση των επιβατών. Επικοινωνιακός και πρόσχαρος, πάντα χαμογελαστός. Τόσο στον Άγιο Ιωάννη Πύργου, όπου έμενε μόνιμα, όσο και στο Λούβρο Αρχαίας Ολυμπίας, απ΄όπου καταγόταν, οι κάτοικοι θρηνούν τον πρόωρο και άδικο χαμό του…

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Πέμπτη, στις 17:00, στο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου, στον Άγιο Ιωάννη Πύργου.

Η εφ. «Πατρίς» και το Patrisnews εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήριά τους στους οικείους τους εκλιπόντος.

Όλη η επικαιρότητα