Ηλεία

Πύργος: Τροχαίο με τραυματισμό ηλικιωμένου στην οδό Αλφείου

Ακούστε το άρθρο

Τα χειρότερα φαίνεται πως γλίτωσε ένας ηλικιωμένος άνδρας χθες το πρωί, καθώς το αμάξι που οδηγούσε συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Ειδικότερα, ο ηλικιωμένος άνδρας κινούταν επί της οδού Αλφειού, στο ρεύμα προς Ζαχάρω και στο ύψος του ΓΟΕΒ συγκρούστηκε περίπου στις 9πμ. νωτομετωπικά με το προπορευόμενο όχημα που ήταν έτοιμο να στρίψει αριστερά. Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της σύγκρουσης, ωστόσο πιθανότερη αιτία φαίνεται πως συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να επηρεάστηκε η ορατότητα του ηλικιωμένου οδηγού, μιας και ο ήλιος εκείνη τη στιγμή ήταν χαμηλά και επηρέαζε σημαντικά την ορατότητα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε από διερχόμενους οδηγούς και περίοικους ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης χτύπησε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις που έδειξαν εν τέλει πως πρόκειται για ελαφρύ τραυματισμό.

Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να ελέγχουν για την ομαλή κίνηση στο δρόμο, καθώς και να εξακριβώσουν τα αίτια της σύγκρουσης.

Όλη η επικαιρότητα