Αγροτικά Ηλεία

Πύργος: Βραβείο καλύτερου Περιπτέρου – Εκθέτη στην 20η ΑΓΡΟΤΕΚ 2019

Ακούστε το άρθρο

Ευχαριστήρια επιστολή της δημοτικής επιχείρησης πύργου προς χορηγόALPHA BANK συνδιοργανωτές ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ & ΠΕΔ της 20ης ΑΓΡΟΤΕΚ 2019

«Η δημοσιότητα που έλαβε η 20η ΑΓΡΟΤΕΚ 2019 και η απήχησή της πανελλαδικά είχαν ως αποτέλεσμα την επιτυχία της, με οφέλη για όλους τους εμπλεκόμενους», επισημαίνει ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Πύργου.

Μετά την ολοκλήρωση της 20ης ΑΓΡΟΤΕΚ 2019 η Δημοτική Επιχείρηση Πύργου δια του προέδρου της, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΙΩΝΗ, εκφράζει με επιστολή της τις ευχαριστίες της για την εμπιστοσύνη και τη σημαντική αρωγή τους, προς τους επιχειρηματίες , υποστηρικτές συνδιοργανωτές και χορηγούς για τη συμβολή τους στην επιτυχία της 20ης ΑΓΡΟΤΕΚ 2019! Η ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου έχει ως εξής:

Αξιότιμοι Χορηγοί, Συνδιοργανωτές & Υποστηρικτές της 20ης ΑΓΡΟΤΕΚ 2019 ,

Με την αναβίωση και ολοκλήρωση της 20ης ΑΓΡΟΤΕΚ 2019 , είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι οι φιλόδοξοι στόχοι της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ εκπληρώθηκαν σε σημαντικότατο βαθμό, με κυριότερο το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης εκθετών και επισκεπτών.

Σύσσωμος ο πολιτικός, δημοσιογραφικός, επιχειρηματικός κόσμος, Αρχές του Τόπου, Θεσμικοί Φορείς τίμησαν, δια της παρουσίας τους την Έκθεση.

Η δημοσιότητα που έλαβε η 20η ΑΓΡΟΤΕΚ 2019 και η απήχησή της πανελλαδικά είχαν ως αποτέλεσμα την επιτυχία της, με οφέλη για όλους τους εμπλεκόμενους.

Νιώθω, λοιπόν, την ανάγκη, προσωπικά, αλλά και εκ μέρους του Διοικητικού μας Συμβουλίου, να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και συμπαράσταση σας στο τόσο μεγάλο αυτό εγχείρημα μας.

Με τη δική σας πολύτιμη ενίσχυση, επιτύχαμε υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές σε όλα τα επίπεδα διοργάνωσης! Καταφέραμε ενωμένοι να αναβιώσουμε την 20η ΑΓΡΟΤΕΚ 2019 έναν Κορυφαίο Αγροτικό Επιχειρηματικό Θεσμό που εξέλιπε από το τοπικό κοινωνικοοικονομικό γίγνεσθαι, κάνοντας έναν ολόκληρο Νομό να γιορτάζει με «ΣΗΜΑΙΑ» το ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ του τόπου μας!

Αγαπητές κυρίες, κύριοι,

Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης, νιώθω υπερήφανος για την επιτυχία της Έκθεσης και ευελπιστώ να στέκεστε πάντα στο πλευρό της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

Η ΑΓΡΟΤΕΚ δύναται να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική και κύρος, ως μία σταθερή διεθνής έκθεση του αγροτικού τομέα. Μόνο μαζί, και μέσω ανάλογων συνεργειών, μπορούμε να διασφαλίσουμε ένα υγιέστερο επιχειρηματικό-οικονομικό περιβάλλον για τον τόπο μας.

Μετά από ψηφοφορία που διεξήχθη στα πλαίσια του Διαγωνισμού Καλύτερου Περιπτέρου – Εκθέτη της 20ης ΑΓΡΟΤΕΚ 2019, το Βραβείο κατέκτησε η εταιρεία Κωνσταντίνος Ν. Νικολόπουλος, Βιολογικά Αγροκτήματα.

Όλη η επικαιρότητα