Ηλεία

Πυροσβέστες Ηλείας: Δίπλα στο Χαμόγελο του Παιδιού

Ακούστε το άρθρο

Το Σπίτι Ημερησίας Φροντίδας για το Χαμόγελο του Παιδιού στη Βροχίτσα επισκέφτηκαν την περασμένη Τετάρτη ο πρόεδρος και ο γ.γ. της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος  Ν. Ηλείας, Σωτήρης Παπαηλίου και Γιάννης Γεωργόπουλος αντίστοιχα, στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της Ένωσης.

Ο Σ. Παπαηλιού  και ο Γ. Γεωργόπουλος  ενημερώθηκαν από την κοινωνική λειτουργό και υπεύθυνη του σπιτιού κ. Κατερίνα Λιακοπουλου για τον τρόπο λειτουργίας  και το πραγματικά σπουδαίο έργο που γίνεται στη συγκεκριμένη δομή. Οι εκπρόσωποι των πυροσβεστών παρέδωσαν τρόφιμα και άλλα είδη που συγκεντρώθηκαν από τους πυροσβέστες το προηγούμενο διάστημα.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού επιτελεί σπουδαίο έργο με εξαιρετικά αποτελέσματα. Καλύπτει κενά της πολιτείας σ’ ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι. Τα παιδιά είναι το μέλλον και η ελπίδα. Η Ένωσή μας θα στηρίζει πάντα όπως και όσο μπορεί το υψίστης σημασίας έργο του Χαμόγελου. Γιατί όπως τραγούδησε και ο Σιδηρόπουλος “αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα”. Πέρα από την όποια υλική προσφορά, κυρίως πρόκειται για προσφορά αγάπης με τη σημειολογία που πρέπει να έχει  και την οποία παγιώνουμε και προσπαθούμε  να οργανώνουμε καλύτερα», δήλωσε ο κ. Παπαηλιού.

Όλη η επικαιρότητα