Κόσμος

Πυροβολισμοί σε κλαμπ στη Νότια Καρολίνα με νεκρούς και τραυματίες

Ακούστε το άρθρο

Δύο άτομα σκοτώθηκαν και ακόμη οκτώ τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια πυροβολισμών που σημειώθηκαν σε κλαμπ στην Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Associated Press, που επικαλείται το γραφείο του σερίφη, το περιστατικό έλαβε χώρα στις 02:45 π.μ (τοπική ώρα).

Οι νεκροί είναι δύο άνδρες, αλλά δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες για την ταυτότητά τους.

Η ίδια πηγή σημειώνει πως τέσσερις από τους τραυματίες έλαβαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο της επίθεσης, ενώ οι άλλοι τέσσερις μεταφέρθηκε σε νοσοκομεία της περιοχής. Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Οι Αρχές δεν έχουν στη διάθεσή τους ακριβείς πληροφορίες για την ταυτότητα του δράστη ή των δραστών, όμως, γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του/τους.

«Αυτό ήταν ένα βίαιο περιστατικό που είχε πολλούς μάρτυρες», σημείωσε ο σερίφης Barry Faile και τόνισε πως «δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και πολλοί ακόμη τραυματίστηκαν. Ο δράστης ή οι δράστες είναι εκεί έξω. Πρέπει να μιλήσουμε με όλους όσοι ήταν στο κλαμπ κατά τη διάρκεια του συμβάντος και ενθαρρύνω κάθε μάρτυρα να επικοινωνήσει μαζί μας άμεσα».

via

Όλη η επικαιρότητα