Ηλεία

«Ράφτης Κυριών»: Η επιτυχία συνεχίζεται, στην Αμαλιάδα!

Ακούστε το άρθρο

Η επιτυχία συνεχίζεται για την Θεατρική Ομάδα ‘ερασιΤΕΧΝΕΣ’ στην Αμαλιάδα, που παρουσιάζει επί σκηνής το θεατρικό έργο ‘Ράφτης Κυριών’ του Ζωρζ Φεντώ και το ένα Sold out διαδέχεται το άλλο!

Από το Σάββατο 12 Ιανουαρίου που έγινε η πρεμιέρα στο Λαζαράκειο Δημοτικό Θέατρο μέχρι σήμερα, το θέατρο είναι κατάμεστο από κόσμο και το κοινό στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια της Ομάδας, με την παρουσία του και το θερμό του χειροκρότημα σε κάθε παράσταση.

Άλλωστε, η παρουσία της Ομάδας είναι εξαιρετική και καταπλήσσει για ακόμη μία φορά με αυτή την φαρσοκωμωδία που σκορπά απλόχερα το γέλιο. Γιατί οι ‘ερασιΤΕΧΝΕΣ’ έχουν μάθει να ξεχωρίζουν στα δύσκολα!

 

Σπαρταριστή κωμωδία

Ο ‘Ράφτης Κυριών’ είναι μία σπαρταριστή κωμωδία καταστάσεων. Στο συγκεκριμένο έργο η φάρσα βρίσκει την πιο απολαυστική εκδοχή της. Γραμμένο στα τέλη του 19ου αιώνα αποτελεί την πρώτη μεγάλη επιτυχία του συγγραφέα και συνεχίζει από τότε τη λαμπρή του διαδρομή φτάνοντας μέχρι και σήμερα να καυτηριάζει με τόλμη και απίστευτο χιούμορ, συμπεριφορές και καταστάσεις που επιστρέφουν ξανά και ξανά.

Πρόκειται για ένα έργο με ταχύ ρυθμό, ανατροπές, σπαρταριστές ατάκες, που θα προσφέρουν άφθονο γέλιο, αφού όπως λέει και ο σκηνοθέτης Χάρης Κότσιφας, το συγκεκριμένο έργο επελέγη από την Ομάδα γιατί θέλει να χαρίσει γέλιο στον κόσμο και παράλληλα για να σατιρίσει την αστική κοινωνία που κυριαρχεί το ψέμα στις σχέσεις των ανθρώπων.

Στην παράσταση υπάρχει χορός και μπαλέτο σε συνεργασία με την σχολή χορού της κας Δήμητρας Μπέρτσου στην Κρέστενα ‘Shall we dance’, ενώ την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Χάρης Κότσιφας.

Οι παραστάσεις συνεχίζονται μέχρι την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, εκτός Δευτέρας και Τρίτης, η Ομάδα ευχαριστεί το κοινό για την ανταπόκριση και όσοι θέλουν να κρατήσουν θέση μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 6973234072 & 6972699375!

Όλη η επικαιρότητα