Lifestyle

Ραγδαίες εξελίξεις: «Ανοίγουν» το κινητό του Παντελή Παντελίδη

Ακούστε το άρθρο

Μέσα σε ένα διάστημα δυο εβδομάδων αναμένεται να έχει στα χέρια του ο Εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση Παντελίδη τον φάκελο με τα στοιχεία από το κινητό του.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η οικογένεια του νεκρού αναμένεται τις επόμενες ώρες να ζητήσει με κατ΄επείγον αίτημα, την άρση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του Παντελή Παντελίδη, καθώς όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της μαρτυρούν πώς δεν επρόκειτο για ένα απλό τροχαίο.

Η αίτηση έχει τον χαρακτηρισμό κατ” επείγουσα καθώς στις 18 Φεβρουαρίου του 2017, συμπληρώνεται ένας χρόνος από το τροχαίο και μετά την παρέλευση του έτους η εταιρεία έχει το δικαίωμα να σβήσει κάθε δεδομένο.

Όπως γίνεται αντιληπτό αυτή η διάσταση αναμένεται να δώσει πολλές απαντήσεις και είναι πολύ πιθανό η ίδια διαδικασία να ακολουθηθεί μετά από αίτημα του Εισαγγελέως και για τις δυο κοπέλες που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο μαζί με τον Παντελή…

Με την σκέψη και μόνο ότι σε λίγες μέρες θα βρεθούν τα στοιχεία από το κινητό του Παντελή-που κάποιοι φρόντισαν να σβήσουν και να παραδώσουν την συσκευή «καθαρή» στην οικογένεια- στα χέρια του Νικόλαου Κοκαρίδα, επικρατεί μέγας φόβος στα Νότια Προάστια…

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr

Όλη η επικαιρότητα