Lifestyle

Ραγίζει καρδιές η Βικτώρια Καρύδα: «Μην χαλάτε το χρόνο σας για τσακωμούς»

Ακούστε το άρθρο

Η Βικτώρια Καρύδα τέσσερις μήνες μετά την δολοφονία του συζύγου της και πατέρα των παιδιών της Γιάννη Μακρή, προσπαθεί να «μαζέψει τα κομμάτια της» και να συνεχίσει τη ζωή της, αν και ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει και να αποδεχθεί τον ξαφνικό χαμό του. Η πανέμορφη Βικτώρια δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τη στιγμή που έμαθε πως ο άνθρωπός της πέθανε και δεν θα τον ξαναδεί ποτέ… Παίρνει όμως μια βαθιά ανάσα και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της για χάρη των παιδιών της που λατρεύει και νιώθει πλέον ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη για αυτά.

Η Βικτώρια που γνωρίσαμε καλύτερα στο show του ΣΚΑΪ «My Style Rocks» είναι εδώ και λίγες μέρες ξανά στο Instagram, το οποίο είχε «κλείσει» μετά τη δολοφονία του συζύγου της αφού δεν ήθελε να έρχεται σε επαφή με τον «έξω κόσμο». Από την ημέρα που επέστρεψε δημοσιεύει φωτογραφίες με τον σύζυγό της σε ευτυχισμένες στιγμές… Το όμορφο μοντέλο όμως έδωσε και μια συμβουλή σε όλους εμάς που ζούμε την καθημερινότητά μας με τα εύκολα, τα δύσκολα, τις χαρές αλλά και τους τσακωμούς…

«Μην χαλάτε το χρόνο σας για τσακωμούς … Ζήστε κάθε στιγμή με το ταίρι σας , γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σας προσφέρει η ζωή»!

via

Όλη η επικαιρότητα