Media

Ράνια Τζίμα – Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Βάφτισαν την κόρη τους!

Ακούστε το άρθρο

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η σύζυγός του Ράνια Τζίμα. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2016, λίγο πριν τη γέννηση της κόρης του, βρέθηκε χθες με λίγους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Μπραχάμι για το baby bloom της μικρής του πριγκίπισσας.
Η δημοσιογράφος και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της πρώτης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, έλαμπαν από ευτυχία και δεν σταμάτησαν να κρατούν στην αγκαλιά τους την μικρή τους, που πήρε το όνομα… Ελένη.

Νονές της ήταν τρεις καλές φίλες του ζευγαριού, ανάμεσά στις οποίες και η γνωστή παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, Εύα Αντωνοπούλου. Η Εύα Αντωνοπούλου μάλιστα, μαζί με τον σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμανέα ήταν μάρτυρες στο γάμο του ζευγαριού, που είχε γίνει στο Δημαρχείο Αθηνών.

Χαρούμενη νονά η Εύα ανέβασε και μια φωτογραφία στο Instagram, μαζί με την κουμπάρα και τις φίλες της. “Να μας ζήσει! Πάντα δυνατή και ευτυχισμένη!”

Η γνωριμία και ο έρωτας του ζευγαριού

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2014 στο “Πρωινό Mega”. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος με τον Γαβριήλ να κάνει την πρώτη κίνηση, ζητώντας στην Ράνια να βγουν για ένα καφέ στην Αίγλη Ζαππείου. Το ένα έφερε το άλλο και από τότε είναι αχώριστοι. Οι δυο τους πέρασαν, βέβαια, πολλά. Στην αρχή η σχέση τους δοκιμάστηκε από τα συνταρακτικά γεγονότα εκείνης της περιόδου. Οι δυο τους προσπάθησαν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και λόγω της δύσκολης πολιτικής κατάστασης έβλεπαν ο ένας τον άλλον ελάχιστα.

Ο πολιτικός γάμος και η γέννηση της κόρης τους

Τον Μάη του 2016, φορώντας ένα ιβουάρ νυφικό σε άλφα γραμμή από τον οίκο Kathy Heyndels, και κρατώντας μια λιτή νυφική ανθοδέσμη η Ράνια Τζίμα που ήταν ήδη έγκυος ανέβηκε τα σκαλιά του Δημαρχείου με τον αγαπημένο της Γαβριήλ Σακελλαρίδη και την αγαπημένη του Ράνια Τζίμα.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Αθήνας, από τον Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη με μάρτυρες – κουμπάρους τους καλούς τους φίλους: Εύα Αντωνοπούλου με τον σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμανέα, την δημοσιογράφο του Mega, Αλεξία Τασούλη με τον Δημήτρη Μιχαλέλη, την δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Κατερίνα Χριστοφιλίδου με τον Γιάννη Πετρίδη και τον Πέτρο Μωραΐτη. Και φυσικά μετά το γάμο έγινε μεγάλο γλέντι για τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Τρεις μήνες μετά στις 28 Αυγούστου το ζευγάρι παίρνει μια ακόμη μεγάλη χαρά καθώς γεννιέται η μικρή του πριγκίπισσα. Το γλυκό κοριτσάκι ζυγίζει 3 κιλά και 300 γραμμάρια και από την πρώτη στιγμή μονοπωλεί το ενδιαφέρον του μπαμπά και της μαμάς του. Τώρα πια και οι δυο ζουν την απόλυτη ευτυχία και όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Πηγή: tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα