Ραντεβού στην πλατεία της Κουρούτας! – Άνοιξε τις πύλες της η 3η Έκθεση «Αξεσουάρ και είδη δώρων»

Το πανό της φετινής έκθεσης

Άνοιξε τις πύλες της το βράδυ της Παρασκευής η 3η Έκθεση «Αξεσουάρ και είδη δώρων», που φιλοξενείται στην πλατεία της Κουρούτας.

Είναι η τρίτη συνεχής χρονιά που ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας διοργανώνει την συγκεκριμένη έκθεση με την συμμετοχή καταστηματαρχών και δημιουργών αξεσουάρ, με στόχο να γνωρίσει το κοινό την δουλειά τους και φυσικά να κάνει τις αγορές του σε αξεσουάρ, είδη δώρων, κοσμήματα, είδη θαλάσσης, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Φέτος η έκθεση έχει δέκα περίπτερα με εμπόρους και δημιουργούς από την Αμαλιάδα αλλά και με μία συμμετοχή από το Τραγανό.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Νίκος Σιαψάλης, από την πρώτη στιγμή που αποφασίστηκε η διοργάνωση της συγκεκριμένης έκθεσης ο στόχος ήταν να γίνει θεσμός και όλα δείχνουν ότι κινείται σε αυτή την κατεύθυνση, αφού για τρίτη χρονιά ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες.

Από το βράδυ της Παρασκευής που άνοιξαν τα περίπτερα συγκέντρωσαν και τα βλέμματα του κοινού και αρκετοί κάτοικοι της περιοχής αλλά και τουρίστες, την επισκέφθηκαν για να δουν και να κάνουν τις αγορές τους.

Η έκθεση έχει δώσει άλλη αίγλη στην περιοχή και από την στιγμή που ξεκίνησε η πλατεία έχει αποκτήσει μεγαλύτερη κίνηση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η έκθεση θα λειτουργήσει έως και την Κυριακή 5 Αυγούστου και τα περίπτερα θα είναι ανοιχτά από τις 8 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

 

Νίκος Σαψάλης  (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας)

«Είναι η 3η έκθεση ‘Αξεσουάρ και είδη δώρων’ που διοργανώνουμε και ελπίζουμε να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη. Τα δύο προηγούμενα χρόνια η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, παρά την οικονομική κρίση, και ευελπιστούμε ότι και φέτος το κοινό θα μας τιμήσει με την παρουσία του. Τους καλούμε όλους να την επισκεφθούν, να κάνουν την βόλτα τους, να κάνουν τις αγορές τους σε πολύ καλές τιμές και φυσικά έτσι δίνεται η ευκαιρία και στους εκθέτες να τους γνωρίσει ο κόσμος».

 

Χριστιάνα Τσεκούρα  (‘Χριστιάνα’)

«Είναι η τρίτη χρονιά που συμμετέχω στην έκθεση και θεωρώ ότι είναι πολύ καλή αυτή η προσπάθεια που κάνουμε όλοι, γιατί και εμάς βοηθά να μας γνωρίσει ο κόσμος και ο κόσμος έχει την ευκαιρία να συνδυάσει την βόλτα του κάνοντας τις αγορές του σε πολύ καλές τιμές. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε κοσμήματα, τσάντες και διάφορα αξεσουάρ και διατηρούμε και εδώ τις τιμές έκπτωσης που έχουμε και στα καταστήματα».

 

 

Έφη Σαψάλη (‘Queen Shop’)

«Εγώ συμμετέχω για δεύτερη χρονιά στην έκθεση και φέτος ξεκινήσαμε με πολύ ωραία διάθεση, με καλή ψυχολογία και την ελπίδα ότι θα πάνε όλα καλά. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στην Κουρούτα, να δει τα είδη μας και να ψωνίσει σε καλές τιμές».

 

 

 

Ιωάννα Λαβαζού  (‘In Lav Hand Made Creations’)

«Είναι η τρίτη χρονιά που είμαστε εδώ και περιμένουμε να έρθει ο κόσμος, να δει από κοντά τις δημιουργίες μας και να κάνει τις αγορές του σε πολύ καλές τιμές. Έχουμε πρωτότυπα χειροποίητα κοσμήματα, καπέλα, πετσέτες, σανδάλια. Τα δύο προηγούμενα χρόνια υπήρχε ανταπόκριση και πιστεύουμε ότι και φέτος θα γίνει το ίδιο».

 

 

Τριάδα Παναγιωτοπούλου (‘Τριάδα’)

«Είμαι από το Τραγανό και αποφάσισα να συμμετάσχω στην έκθεση για την εμπειρία. Εγώ αρχικά ξεκίνησα να ασχολούμαι με τις χειροποίητες δημιουργίες σαν μια μικρή απασχόληση και τείνει να γίνει η κύρια απασχόλησή μου. Το στολίδι στην γυναίκα ήταν από την αρχαιότητα και αυτό με έκανε και εμένα να ψάξω λίγο παραπάνω και να ασχοληθώ και με τους ημιπολύτιμους λίθους.  Στο περίπτερό μου υπάρχουν χειροποίητα κοσμήματα, τσάντες, σανδάλια και διάφορα αξεσουάρ. Περιμένω τον κόσμο να έρθει να γνωριστούμε και να δει την δουλειά μου».

 

Θεώνη Ματσούκα  (‘Χειρότεχνο’)

«Για τρίτη χρονιά είμαστε στην έκθεση και περιμένουμε το κοινό να έρθει και φέτος, να μας επισκεφθεί, να δει από κοντά την δουλειά μας σε χειροποίητες δημιουργίες που έχουμε, σε ξεχωριστές πραγματικά δημιουργίες και να κάνει τις αγορές του σε πολύ προσιτές τιμές. Είναι μία καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε και απόψεις, γιατί από μία τέτοια έκθεση κερδίζουν όλες οι πλευρές».