Γ Εθνική

Red Boys: «Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Πανηλειακό»

Ακούστε το άρθρο

Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις και αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η αγαπημένη μας ομάδα, ως Σ.Φ. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥRED BOYS δηλώνουμε τα εξής:

– Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις κάθε πιθανή κίνηση και προσπάθεια, που έχει ως γνώμονα το καλό του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ και την αδιαπραγμάτευτη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ακόμα κι έχοντας ως πρωταρχικό στόχο απλώς την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι και διατεθειμένοι να αγωνιστούμε σε κάθε γήπεδο και να παλέψουμε μέχρι τέλους για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου κι αν τεθεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δε νοείται ο Πανηλειακός και ο κόσμος του να παραιτηθεί δίχως καν να αγωνιστεί και να προσπαθήσει. Οι δύσκολες καταστάσεις είναι συνυφασμένες με το DNA αυτής της ομάδας και του κόσμου της. Το ίδιο όμως και η αντιμετώπισή τους με πίστη, υπομονή και επιμονή. Δε μπορούμε ούτε καν να φανταστούμε ότι θα ζήσουμε και πάλι τον “εφιάλτη” της σεζόν 2015/16.

– Προτείνουμε την άμεση εφαρμογή της Κάρτας Φίλου Πανηλειακού (στη συμβολική τιμή των 10€) και την κινητοποίηση όλων των πλευρών για την διάδοση και αγορά της από ολόκληρη την πόλη του Πύργου (και όχι μόνο), από την κάθε μικρή ή μεγάλη επιχείρηση έως τον κάθε απλό πολίτη και φίλαθλο της μεγάλης και ιστορικής ομάδας του τόπου μας.

– Αναμένουμε τη σύγκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης εντός των επόμενων 20 ημερών, όπως αποφασίστηκε στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, ώστε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις τόσο με βάση την ιστορία όσο και με γνώμονα το μέλλον του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ.

ALWAYS KEEPING THE FLAME ALIVE – RB96

Όλη η επικαιρότητα