Εκλογές

Ρεύμα νίκης στη συγκέντρωση του Γ.Αργυρόπουλου

1_13.jpg
Ακούστε το άρθρο

 

«Πάμε μαζί» είπε όλος ο Πύργος στον Γιάννη Αργυρόπουλο, δείχνοντας πως η απόφαση για το τέλος της περιόδου της παρακμής και της αποφασιστικής αλλαγή σελίδας έχει ληφθεί, κάτι που φάνηκε όχι μόνο από μέγα πλήθος και το μέγα πάθος, αλλά και τη θέρμη με την οποία υποδέχτηκαν τον Υποψήφιο Δήμαρχο όλοι οι πολίτες, ενωμένοι στο αίτημα για μια νέα εποχή, και μια οριστική τελεία στην αδιέξοδη πολιτική των τελευταίων ετών.

Από το πλήθος και το πάθος της χθεσινής συγκέντρωσης αποδεικνύεται σαφής η μεταστροφή της κοινής γνώμης υπέρ του Γιάννη Αργυρόπουλου ο οποίος «Παίρνει κεφάλι στο φίνις» και πλέον δύσκολα θα χάσει την πρωτιά.

Η ανεπανάληπτη δίχως προηγούμενο συγκέντρωση, δεν αφήνει πλέον κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ότι αυτός θα είναι ο κερδισμένος των εκλογών.

Αυτό που έχει τεράστια σημασία όμως και θα πρέπει να ειπωθεί, είναι ότι από τους χιλιάδες παρευρισκόμενους, στην πλειοψηφία τους ήταν άνθρωποι νέοι που έδωσαν πρωτοφανή παλμό και ψυχή στην συγκέντρωση.

Για μια ακόμη φορά οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.  Η πλατεία Δικαστηρίων σίγουρα θα ήταν πολύ μικρή για να φιλοξενήσει μια τέτοια μεγάλη συγκέντρωση. Ο Γιάννης ρίσκαρε και του βγήκε!

Όλη η επικαιρότητα