Lifestyle Media

Ρίκα Βαγιάνη: Δίνει μάχη στο νοσοκομείο

Ακούστε το άρθρο

Το πιο δύσκολο καλοκαίρι της περνά η Ρίκα Βαγιάνη. Η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανεβαίνει τους τελευταίους μήνες τον δικό της Γολγοθά και δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Epsresso, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Με κουράγιο και αξιοπρέπεια στέκεται απέναντι σε αυτό και θέλοντας να υπάρχει μια διακριτικότητα. Γι αυτό το λόγο δεν έμαθε σχεδόν κανείς ότι χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας. Δεν έμεινε, όμως, εκεί για πολύ, καθώς η ίδια και οι άνθρωποι του πολύ στενού οικογενειακού περιβάλλοντος της αποφάσισαν να μεταφερθεί αλλού.

Η Ρίκα Βαγιάνη μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας, στο οποίο παραμένει έως σήμερα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα επικαλούμενη αξιόπιστη πηγή, επέλεξε να δώσει τη μάχη της αθόρυβα, έχοντας στο πλευρό της μόνο την οικογένειά της. Προτίμησε να μη μάθει κανείς λεπτομέρειες για την υγεία της, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως έχει δεχτεί λίγες επισκέψεις μέχρι τώρα στο νοσοκομείο.

Να αναφέρουμε ότι η Ρίκα Βαγιάννη είναι παντρεμένη με τον ψυχίατρο Νίκο Στεφανή και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Οδυσσέα.

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα