Προγνωστικά

Ροτέισον η Κολομβία, στο 2.02 το dnb

Ακούστε το άρθρο

Η Ιταλία επικράτησε 3-1 του Βελγίου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 και δικαίωσε την στήριξή μου στον συνδυασμό 2&Over 2.5. Το σκορ αυτό βέβαια δεν ήταν αρκετό για την 1ηθέση, αφού την ίδια ώρα η Ισπανία συνέτριψε με 5-0 την  Πολωνία για τον 1ο όμιλο. Πλέον οι Ιταλοί ευελπιστούν ότι μπορούν να προκριθούν ως καλύτεροι δεύτεροι.

Επιστροφή στο Κόπα Αμέρικα απόψε με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο.

Η Κολομβία μετά την νίκη με 2-0 επί της Αργεντινής, επικράτησε 1-0 του Κατάρ και εξασφάλισε την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση. Πολύ σημαντικό γεγονός για τον Κάρλος Κεϊρόζ ότι θα έχει την δυνατότητα σήμερα να ξεκουράσει βασικούς ποδοσφαιριστές εν όψει των νοκ-άουτ αναμετρήσεων. Όπως και θα συμβεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Δεν σημαίνει βέβαια ότι θα αδιαφορήσει για τον αγώνα, αν και το πονηρό σενάριο θέλει την Κολομβία να προτιμά νίκη της Παραγουάης σήμερα ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες αποκλεισμού της Αργεντινής, μίας θεωρητικά συνδιεκδικήτριας του τροπαίου.

Το σίγουρο είναι ότι η Παραγουάη μπορεί να πάρει το σημερινό παιχνίδι. Η ομάδα του Μπερίτσο μετρά δύο ισοπαλίες έως τώρα. Στην πρεμιέρα των ομίλων ήρθε ισόπαλη 2-2 με το Κατάρ, παρότι προηγήθηκε 2-0 και ακολούθησε το 1-1 με την Αργεντινή, αγώνας στον οποίο επίσης προηγήθηκε. Ενισχύεται με την επιστροφή στην δράση του έμπειρου επιθετικού Καρντόζο και υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις της ότι θα προκριθεί.

Μάθετε τα πάντα για τα φρουτάκια στο froytakia.gr

Περίμενα την Παραγουάη σε απόδοση φαβορί λόγω της βαθμολογικής αδιαφορίας των τυπικά γηπεδούχων. Εξακολουθεί ωστόσο να προσφέρεται ως αουτσάινερ, γεγονός που κάνει ελκυστικό το dnbστο των τυπικά φιλοξενούμενων.

Γράφει στο Bet-hoven ο Λάμπρος Λυριτζής

Όλη η επικαιρότητα