Media

Ρούλα Κορομηλά: Κανένα μαύρο δεν είναι ικανό να σβήσει τις χρυσές στιγμές που περάσαμε

Ακούστε το άρθρο

Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για το μαύρο στο Mega: Ήταν ένα και μοναδικό

Με μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στο Ιnstagram η Ρούλα Κορομηλά που πέρασε πολλά χρόνια στο Μεγάλο Κανάλι το αποχαιρέτησε τονίζοντας κυρίως πώς κανένα μαύρο δεν είναι ικανό να σβήσει τις χρυσές στιγμές του Mega.

Γράφει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της: «Θα παραμείνει στην καρδιά μου και όχι μόνο. Συνδεδεμένο με υπέροχες δημιουργικές στιγμές και συνεργασίες, με όνειρα και όμορφα χρόνια που δεν ξαναγυρίζουν… Όσοι βιώσαμε τη μαγεία του ξέρουμε πως δύσκολα αντιγράφεται. Κανένα μαύρο δεν είναι ικανό να σβήσει τις χρυσές στιγμές που περάσαμε. Ήταν ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Ήταν τόσα πολλά πράγματα μαζί που συνέβαλαν στην επιτυχία του. Αντιλήψεις, αρχές, στρατηγική, φιλοσοφία, επιλογές, πρωτοπορία, δημιουργικότητα, δύναμη ψυχής, σεβασμός και άλλα πολλά».

View this post on Instagram

Θα παραμείνει στην καρδιά μου κ όχι μονο . Συνδεδεμένο με υπέροχες δημιουργικές στιγμες κ συνεργασίες , με όνειρα κ όμορφα χρονια που δεν ξαναγυρίζουν …Όσοι βιώσαμε τη μαγεία του ξέρουμε πως δύσκολα αντιγράφεται .κανένα μαύρο δεν ειναι ικανό να σβήσει τις χρυσες στιγμες που περάσαμε .Ήταν ΕΝΑ κ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Ήταν τόσα πολλά πράγματα μαζι που συνέβαλαν στην επιτυχια του. αντιλήψεις, αρχές, στρατηγική, φιλοσοφία ,επιλογές , πρωτοπορία , δημιουργικότητα ,δύναμη ψυχής ,σεβαςμος κ αλλα πολλά ….🙏🏻🙏🏻🙏🏻

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila) on

via

Όλη η επικαιρότητα