Ρούλα Ρέβη: «Είναι τρεις γυναίκες που έχω ορκιστεί ότι δεν θα τις φωτογραφίσω ποτέ ξανά στη ζωή μου»

Η Ρούλα Ρέβη αποτελεί μία από τις πιο ταλαντούχες και καταξιωμένες φωτογράφους της showbiz. Η κριτής του «Project Runway» και σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα μιλάει για όλα στο περιοδικό Gala και αφηγείται για πρώτη φορά ιστορίες από την καριέρα της. Στα χρόνια που φωτογραφίζει, η Ρούλα Ρέβη γνώρισε αμέτρητους διάσημους και τους αποτύπωσε με τη δική της ματιά. Έχει άραγε αγαπημένους ανθρώπους που την κάνουν να χαίρεται ακόμη περισσότερο την δουλειά της;

«Έχω ναι. Τον άντρα μου. Πάντα μου άρεσε να τον φωτογραφίζω, ακόμα και πριν γίνει άντρας μου. Έχω τη Ζέτα Μακρυπούλια, που είναι πολύ ωραίο να τη φωτογραφίζεις, την Ελένη Μενεγάκη, την Έλλη Κοκκίνου, που περνάω τέλεια μαζί της, μ’ αρέσει πολύ και η Έλλη Στάη», τονίζει στο περιοδικό, ενώ αποκαλύπτει ότι υπάρχουν και τρεις γυναίκες, τις οποίες δεν επιθυμεί να τις φωτογραφίσει ξανά ποτέ στη ζωή της.

«Είναι και τρεις γυναίκες που έχω ορκιστεί ότι δεν θα τις φωτογραφίσω ξανά στη ζωή μου. Η μία θέλει να φωτογραφίζεται μόνο σε συγκεκριμένη γωνία, που σημαίνει ότι δεν με εμπιστεύεται. Κι είναι και ασυνεπής στους χρόνους της, βαριέμαι να την περιμένω. Για την άλλη, ντρέπομαι που είναι γυναίκα. Κάναμε μία φωτογράφιση με concept χωρίς μακιγιάζ και εκείνη πήγαινε στο μπάνιο και έβαζε μάσκαρα κρυφά. Μας κορόιδευε. Η τρίτη εκ πεποιθήσεως δεν μου αρέσει ως προσωπικότητα, οπότε έχω πει ότι δεν θα την ξανακάνω. Δεν μου άρεσε η συμπεριφορά της στην ομάδα της παραγωγής. Δεν έχω λόγο να περνάω εγώ τα ψυχολογικά του καθενός».

Πηγή: tlife