Lifestyle

Ρουβάς σε Ζυγούλη: «Είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»

Ακούστε το άρθρο

Πιο ρομαντικός από ποτέ εμφανίστηκε ο Σάκης Ρουβάς στα social media. Πηγή έμπνευσής του η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη και η διπλή γιορτή στο σπίτι τους: τα γενέθλιά της και η επέτειός τους.

Ο Σάκης, συναισθηματικά φορτισμένος, έγραψε τα εξής στην Κάτια στο Instagram: «Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου».  Μαζί με τα τρυφερά αυτά λόγια ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε την Κάτια να οδηγεί και εκείνος να χορεύει από τη θέση του συνοδηγού και να ρίχνει κάτω το κινητό με τις φιγούρες του προκαλώντας το γέλιο και των δύο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το “για πάντα” είναι πολύς χρόνος. Αλλά αν μπορούσα, θα ήθελα να το ζήσω μόνο στο πλευρό σου. Για να με σηκώνεις κάθε φορά που πέφτω. Για να μαθαίνω από εσένα τη στοργικότητα, την αφοσίωση και την ανιδιοτέλεια. Για να βλέπω τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια, με καλοσύνη και ευαισθησία. Για να γίνομαι κάθε μέρα μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου… γιατί αυτή είσαι εσύ. Χρόνια πολλά αγάπη μου @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyaniversary #love #happiness #miazoimazi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

via

Όλη η επικαιρότητα