ΕΠΣ Ηλείας

Σ.Φ. Πανηλειακού – Red Boys: «Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά η ΕΠΣΗ»

Ακούστε το άρθρο

Την ενόχληση τους με την μορφή ανακοίνωσης εξέφρασαν το βράδυ της Πέμπτη οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Πανηλειακού για το γεγονός ότι η ΕΠΣ Ηλείας δέχτηκε ο φετινός τελικός κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα Αμαλιάδας και τον Ξενοφώντα Κρεστένων να διεξαχθεί στο Δημ. Στάδιο Πύργου, τη στιγμή που σε ανάλογη περίπτωση πέρσι, όταν ο Πανηλειακός είχε ζητήσει κάτι τέτοιο, το αίτημα είχε απορριφθεί.

Οι Red Boys μεταξύ άλλων καταλογίζουν στην διοργανώτρια άνιση μεταχείριση προς την ιστορικότερη ομάδα της Ηλείας και πως χρησιμοποιεί άλλα μέτρα και άλλα σταθμά στην ίδια ακριβώς περίπτωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

«Προς μεγάλη μας “έκπληξη” πληροφορηθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ πως ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ηλείας ανάμεσα στον Ξενοφώντα Κρεστένων και τον Αστέρα Αμαλιάδας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, έπειτα από κοινό αίτημα των δύο ομάδων, το οποίο έγινε δεκτό από την ΕΠΣΗ.

Όπως όλοι θυμόμαστε βεβαίως, στο ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ κοινό αίτημα του Πανηλειακού και του Ξενοφώντα, ΜΟΛΙΣ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ, για αλλαγή της έδρας του περσινού τελικού ανάμεσα στις δύο ομάδες και διεξαγωγή του στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου λόγω του φυσικού χλοοτάπητα και της μεγαλύτερης χωρητικότητάς του, οι ΙΔΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ “κύριοι” της ΕΠΣΗ είχαν αρνηθεί και είχαν “διατάξει” να διεξαχθεί ο τελικός στο Ενωσιακό Γήπεδο της Σπιάντζας, ένα μικρό γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα που χωράει-δε χωράει 1500 άτομα.

Εύλογα, λοιπόν, δημιουργούνται σε όλους μας, απλούς φίλους και οπαδούς του Πανηλειακού, ορισμένες απορίες. 
“Κύριοι” της ΕΠΣΗ: 
– Με ποιο δικαίωμα “αποφασίζετε” και “διατάζετε” με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά μία ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ περίπτωση; 
– Πώς είναι δυνατόν, το ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ αίτημα που πέρυσι δεν κάνατε δεκτό (στο Πανηλειακός – Ξενοφών), φέτος να το δέχεστε (στο Αστέρας Αμαλιάδας – Ξενοφών);
– Ως προς τί, αυτό το μένος και η “ειδική” μεταχείριση, που απροκάλυπτα πλέον επιδεικνύετε, απέναντι στον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ και ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ σύλλογο του Νομού μας, ο οποίος επί δεκαετίες εκπροσωπεί περήφανα και κάνει γνωστό το Ηλειακό ποδόσφαιρο σε ολόκληρη την Ελλάδα;

ΥΓ.1: Δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα με την διεξαγωγή του τελικού στο γήπεδό μας. Έχουμε τεράστιο πρόβλημα, όμως, με το κόμπλεξ και την ”ειδική” μεταχείριση που επιδεικνύετε ΚΑΤΑ του Πανηλειακού.

ΥΓ.2: Τα παραπάνω ερωτήματα, φυσικά, είναι ρητορικά. Έχουμε καταλάβει πώς πάει το ”έργο” τόσα χρόνια. Το θέμα είναι για πόσο ακόμα θα το ανεχόμαστε.

ΥΓ.3: ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΑΝΑ»

Όλη η επικαιρότητα