Ελλάδα

Σάλος στη Ρόδο – Καθηγητής άφησε έγκυο μαθήτριά του

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου μετά τις καταγγελίες που έγιναν από γονείς μαθήτριας εις βάρος καθηγητή της , οποίος φέρεται να είχε σχέση μαζί της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 12vima.gr, 43χρόνος καθηγητής σε γυμνάσιο του νησιού της Ρόδου, διατηρούσε σχέση με κορίτσι – μαθήτριά του όπου και την άφησε έγκυο.

Το περιστατικό πήρε διαστάσεις μετά τις εκατέρωθεν μηνύσεις που κατατέθηκαν και από τις δύο πλευρές και οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση κατέληξαν προ ημερών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Όπως ισχυρίστηκαν στην μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του, οι γονείς της, ο καθηγητής διατηρούσε σχέση με την κόρη τους από την περίοδο που ήταν μαθήτρια του γυμνασίου, ανήλικη δηλαδή, την οποία άφησε έγκυο και έκανε έκτρωση.

Σύμφωνα με την μηνυτήρια αναφορά το κορίτσι συνέχισε να έχει σχέση με τον καθηγητή, έφυγε από το σπίτι της και η όποια επαφή με τους γονείς της , ήταν μέσω μηνυμάτων.Μετά από λίγο διάστημα χάθηκε κάθε επαφή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, προ ημερών οι γονείς της 18χρονης συναντήθηκαν τυχαία στο δρόμο με τον καθηγητή και διαπληχτίστηκαν έντονα .

Μάλιστα όπως αναφέρεται στην μήνυση που κατέθεσαν εις βάρος του, οι γονείς της 18χρονης, ο καθηγητής χειροδίκησε εναντίον της μητέρας της και στην συνέχεια κατέληξαν και οι τρεις μαζί στο αστυνομικό τμήμα.

Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ φαίνεται πως το κορίτσι μένει κλεισμένο μόνο του στο σπίτι από το πρωί έως το βράδυ.

Πηγή:12vima.gr

Όλη η επικαιρότητα