Γυναίκα

Sarah Jessica Parker: Πως να αποκτήσεις και εσύ το σώμα της

c81151a4abacbd13d86e8d6b1d3b99e3_xl.jpg
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί η Sarah Jessica Parker να έκλεισε πρόσφατα τα 48 χρόνια, να είναι μητέρα με πολλές υποχρεώσεις, αλλά αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα υγείας, διατροφής και ευεξίας. Ποιο είναι όμως το μυστικό της που τη βοηθά να διατηρείται αδύνατη, όμορφη και γυμνασμένη όσα χρόνια και αν περάσουν;

Η γυμναστική είναι προτεραιότητά της, όπως δηλώνει σε συνεντεύξεις της. Για να αποκτήσει τα διάσημα γραμμωμένα χέρια της, έκανε πολλή προπόνηση με βάρη και καθημερινά push-ups. Δεν έχει μάθει να στερείται, τρώει τα πάντα σε μικρές ποσότητες και ακολουθεί συστηματικά τη Hampton’s Diet, που στηρίζεται στην κατανάλωση άπαχης πρωτείνης, υγιεινών λιπαρών και ελάχιστων υδατανθράκων.

Επιπλέον δεν σταματά να βρίσκεται σε κίνηση. Σε όλες τις φωτογραφίες των paparazzi, τη βλέπουμε να περπατά, τις περισσότερες φορές φορτωμένη με ψώνια ή τρόφιμα. Προτιμάει να πάρει τα παιδιά από το σχολείο με τα πόδια, από το να πάρει αυτοκίνητο, ενώ για πιο μακρινές μετακινήσεις χρησιμοποιεί ποδήλατο. Όπως μαρτυρά: ” Όποτε βρίσκω ελεύθερο χρόνο, πάω για τρέξιμο”.

Πηγή: faysbook.gr

Όλη η επικαιρότητα