Περίεργα

Σαρώνει στο YouTube η γυναίκα που γυμνάζεται σαν άλογο!

alogo.jpg
Ακούστε το άρθρο

Πόσοι από εσάς θα «χλιμιντρίζατε» για να αποκτήσετε κορμί λαμπάδα; Όχι δεν είναι αστείο… Η 61 ετών, Joanna Rohrback από τη Φλώριδα των ΗΠΑ έγινε μέσα σε μία εβδομάδα το «αστέρι» του YouTube και φυσικά όλων των ΜΜΕ. Τι λανσάρει η εν λόγω κυρία, όμως;

Η χορτοφάγος Joanna προωθεί μια νέα μέθοδο άθλησης που μιμείται τον καλπασμό και τις κινήσεις του αλόγου, προτρέποντας εκατομμύρια Αμερικανούς να «ανακαλύψουν το άλογο που έχουν μέσα τους». Το βίντεο που σαρώνει στο διαδίκτυο μπορεί να είδε το φως της δημοσιότητας τον Δεκέμβριο του 2012, ωστόσο για έναν περίεργο λόγο, μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε πλησίασε τα πέντε εκατομμύρια views!

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης η προσπάθειά της να τραβήξει την προσοχή και να προωθήσει αυτή τη νέα μέθοδο εκγύμνασης, δεν αφήνει ασυγκίνητο το κοινό. Πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν αρνητικά την εμφάνισή της, κοροϊδεύοντας μάλιστα τον τρόπο με τον οποίο προπονείται.

Η ίδια ωστόσο, δείχνει να μην πτοείται από τις κακές κριτικές, δηλώνοντας: «Άφησέ τους να γελάνε….Ποιος θα είχε τόσα views σε ένα βαρετό βίντεο. ΄Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό που κάνω», εξηγεί.

Όλη η επικαιρότητα