Hobby

«Σάρωσε» το 6ο Pick!

pick1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Tη δική του θέση στο βάθρο των μεγάλων διοργανώσεων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, απέκτησε το 6ο P.I.C.K. Λουξ COLA, το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2014.


Το Διεθνές Σιρκουί Καρτ για έκτη συνεχόμενη χρονιά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και απέδειξε ότι αποτελεί ένα από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς όχι μόνο σε τοπικό, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.Χιλιάδες κόσμου, από την Πάτρα και άλλες περιοχές της χώρας, κατέκλυσαν τους κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι είχαν μετατραπεί σε μια απέραντη πίστα και παρακολούθησαν το διήμερο αγωνιστικό μέρος του 6ου P.I.C.K. Λουξ COLA, καθώς και τις παράλληλες δράσεις, events και επιδείξεις που εκτίναξαν την αδρεναλίνη στα ύψη.


Για δύο ημέρες η δράση για επισκέπτες, θεατές, αγωνιζομένους, ομάδες υποστήριξης, φορείς, χορηγούς κλπ, δεν σταμάτησε ούτε λεπτό. Αγωνιστικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, πρωτότυπα, drift cars, ένταση, δυνατοί ρυθμοί, δημιούργησαν μια «εκρηκτική» ατμόσφαιρα.


Πλήθος κόσμου βρέθηκε κατά μήκος της διαδρομής για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων, ενώ η πλατεία Γεωργίου, μετατράπηκε σε ένα τεράστιο σταθμό pit.Εκτός όμως, από τους επισκέπτες και τους θεατές που δήλωσαν εντυπωσιασμένοι με το θέαμα που προσέφεραν απλόχερα οι διαγωνιζόμενοι, αλλά και οι ομάδες με τα ριψοκίνδυνα show που έκοβαν την ανάσα, τη διοργάνωση παρακολούθησαν και δεκάδες ανταποκριτές ελληνικών και ξένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, οι οποίοι αναγνώρισαν για ακόμη μία φορά την Οργανωτική επιτυχία του θεσμού, αλλά και τη συμβολή της διοργάνωσης στην ανάδειξη και προβολή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.Πλέον το P.I.C.K. έχει γίνει «συνώνυμο» της Πάτρας προσφέροντας συναρπαστικές συγκινήσεις, ενώ ως θεσμός συμβάλει καθοριστικά στην προβολή της πόλης και στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδος.

Πηγή: dete.gr

Όλη η επικαιρότητα