Ηλεία

«Σάρωσε» το ενιαίο ψηφοδέλτιο!

ergazomenoi-3.jpg
Ακούστε το άρθρο

«Σάρωσε» το «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο» στις χθεσινές αρχαιρεσίες εργαζομένων δήμων περιοχής Πρωτοδικείου Αμαλιάδας, όπου καταγράφεται αλλαγή «φρουράς» στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο καθώς πολλά πρόσωπα από το απερχόμενο Δ.Σ., μεταξύ των οποίων και ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Χρήστος Βούλγαρης, δεν διεκδίκησαν εκ νέου τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο όργανο και επέλεξαν να λάβουν μέρος μόνο ως εκπρόσωποι στην ΠΟΕ- ΟΤΑ.

Η ψηφοφορία διενεργήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας και η παράταξη «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο» καταλαμβάνει επτά έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ η παράταξη «ΔΑΣ-ΟΤΑ» καταλαμβάνει δύο έδρες.

Και για στο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και στους εκπροσώπους στην ΠΟΕ- ΟΤΑ, πρώτος σε σταυρούς αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Σπηλιόπουλος από το δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης.

Οι σταυροί

Από τα 185 εγγεγραμμένα μέλη προσήλθαν στην κάλπη τα 172 και σε ό,τι αφορά την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 160 και τα άκυρα 12.

Η παράταξη «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο» έλαβε 127 ψήφους και πιο συγκεκριμένα για το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβαν: Αστερής Γεώργιος 26 ψήφους, Γιαννακόπουλος Αριστείδης 70, Γιαννούλης Νικόλαος 53, Θεοφιλόπουλος Ιωάννης 38, Νικολόπουλος Αθανάσιος 39, Πανταζοπούλου Μαργαρίτα 39, Σπηλιόπουλος Παναγιώτης 75. Τρυφωνοπούλου Παναγιώτα 39 και Τσιλιάνου Αγγελική 45.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται οι: Παναγιώτης Σπηλιόπουλος, Αριστείδης Γιαννακόπουλος, Νικόλαος Γιαννούλης, Αγγελική Τσιλιάνου, Αθανάσιος Νικολόπουλος, Μαργαρίτα Πανταζοπούλου και Παναγιώτα Τρυφωνοπούλου.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή έλαβαν: Θανάσουλας Δημήτριος 34 ψήφους, Πετροπούλου Μαρία 38 και Ρούτσης Χρήστος 54 και εκλέγονται και οι τρεις.

Η παράταξη «ΔΑΣ-ΟΤΑ» έλαβε 35 ψήφους και για το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβαν: Βασιλικόπουλος Ανδρέας 14 ψήφους, Διονυσακόπουλος Διονύσιος 10, Θεοδωροπούλου Ιωάννα 30 και Κόμης Νικόλαος 11 και εκλέγονται η Ιωάννα Θεοδωροπούλου και ο Ανδρέας Βασιλικόπουλος.

 

Εκπρόσωποι στην ΠΟΕ- ΟΤΑ

 

Σε ό,τι αφορά τους εκπροσώπους στην ΠΟΕ- ΟΤΑ, ψήφισαν 172 εργαζόμενοι, τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 159 και τα άκυρα – λευκά 13.

Η παράταξη «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο» έλαβε 124 ψήφους και πιο συγκεκριμένα: Αθανασάκης Αχιλλέας 46, Αστερής Γεώργιος 14, Βούλγαρης Χρήστος 53, Γιαννακόπουλος Αριστείδης 49, Γιαννούλης Νικόλαος 27, Νικολόπουλος Αθανάσιος 24 και Σπηλιόπουλος Παναγιώτης 58. Εκλέγονται ο Παναγιώτης Σπηλιόπουλος και ο Χρήστος Βούλγαρης.

Η παράταξη «ΔΑΣ-ΟΤΑ» έλαβε 35 ψήφους και πιο συγκεκριμένα: Βασιλικόπουλος Ανδρέας 6 ψήφους, Διονυσακόπουλος Διονύσιος 8, Θεοδωροπούλου Ιωάννα 29 και Κόμης Νικόλαος 4 και δεν εκλέγεται κανείς.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε Σώμα τις επόμενες ημέρες. 

Μαρία Καραμπάτση

(karabatsimaro@yahoo.gr)

Όλη η επικαιρότητα