Ηλεία

Σαβάλια: Σημείο–φονιάς στο δρόμο καρμανιόλα – Τρεις ποδοσφαιριστές τραυματίες σε τροχαίο

Ακούστε το άρθρο

ΤΟ ΙΧ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ
ΣΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΣΕ

Το σημείο του δρόμου-καρμανιόλα στο ύψος των Σαβαλίων έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πλέον φονικά της οδού Πύργου-Πατρών όπου δεκάδες συνάνθρωποί μας έχουν χάσει τη ζωή τους. Χθες το πρωΐ σε τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκαν ποδοσφαιριστές της Κυπαρισσίας.

Τρεις νεαροί, ο Γιώργος Μπακόπουλος, ο Βασίλης Δασκαλόπουλος και ο Γιάννης Νικολόπουλος, τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη χθες λίγο πριν τις 9 το πρωί στην κατ’ ευφημισμόν εθνική οδό Πύργου – Πατρών στο ύψος των Σαβαλίων.

Εκείνη την ώρα στην περιοχή υπήρχε έντονη βροχόπτωση. Το αυτοκίνητο μάρκας Alfa Romeo στο οποίο επέβαιναν τα τρία άτομα για άγνωστο λόγο ξέφυγε της πορείας του και «καρφώθηκε» με δύναμη σε πινακίδα και κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Η πρόσκρουση ήταν τόσο βίαιη ώστε το ΙΧ δίπλωσε.

Διερχόμενοι οδηγοί  ενημέρωσαν την Τροχαία και την Πυροσβεστική Αμαλιάδας. Δύο από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που επέβαιναν στο αυτοκίνητο είχαν εγκλωβιστεί και χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός τους από άνδρες της ΠΥ Αμαλιάδος. Στη συνέχεια με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου διαπιστώθηκε ότι ένας είχε υποστεί κάταγμα στο πόδι, ο άλλος κάκωση στο θώρακα, ενώ ο τρίτος ήταν ελαφρότερα τραυματισμένος. Το αυτοκίνητο , μάρκας alfa romeο είχε κατεύθυνση προς Πύργο αλλά κάποια στιγμή βρέθηκε στην απέναντι πλευρά του δρόμου.Ευτυχώς που εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα. Το συγκεκριμένο σημείο της εθνικής οδού, μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης εισόδου – εξόδου Σαβαλίων, είναι πολύ επικίνδυνο καθώς έχουν συμβεί πολλά τροχαία και μάλιστα θανατηφόρα. Στο σημείο εκείνο είχε βρει  τραγικό θάνατο και ο γυιός του Γιατρά από την Γαστούνη… Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Αμαλιάδας…

Όλη η επικαιρότητα