Lifestyle

Το Σάββατο η κηδεία της Βιργινίας Λεούση

Ακούστε το άρθρο

Την τελευταία της πνοή άφησε το πρωί της Πέμπτης σε ιδιωτικό θεραπευτήριο η Βιργινία Λεούση, ύστερα από ένα μήνα νοσηλείας της.

Η εκπρόσωπος της οικογένειας η Ιωάννα Καρατόλου έστειλε στα Μέσα την παρακάτω ανακοίνωση:

«40 ημέρες… πέρασαν που περιμέναμε να δούμε τη Βιργινία μας να ανοίξει τα ματάκια της και να μας χαμογελάσει.
40 ημέρες… που σαν γνήσια αγωνίστρια παρέμενε κοντά μας, κρατώντας ζωντανή την ελπίδα μας ότι θα ξυπνήσει.
40 ημέρες… ώσπου σήμερα το πρωί στις 9.37 αποφάσισε να μας αποχαιρετήσει και να ξεκινήσει για το τελευταίο της ταξίδι.

Δεν ξέρουμε τον τρόπο να σταματήσουμε να μετράμε τις μέρες, παρόλο που το κορίτσι μας διάλεξε να κατοικεί πλέον με τους αγγέλους. Αλλά ξέρουμε ότι το κορίτσι μας επέλεξε αυτό που θα την έκανε ευτυχισμένη, ακόμα και αν αυτό μας πονάει. Για εμάς ήταν, είναι και θα είναι πάντα εδώ… κοντά μας… δίπλα μας… Οι λέξεις φαντάζουν τόσο μικρές… χωρίς νόημα…

Θα την αποχαιρετήσουμε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 και ώρα 10.30 στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου και θα τη συνοδεύσουμε στο 3ο Νεκροταφείο Νίκαιας.

Η Βιργινία μας πάντα έλαμπε και τραβούσε τα φώτα πάνω της, κινούμενη σε χαμηλούς τόνους. Η οικογένεια κατόπιν επιθυμία της ζητά από τα ΜΜΕ και τους εκπροσώπους τους να σεβαστούν αυτή τη στιγμή και να μη χρησιμοποιηθεί οποιοδήποτε φωτογραφικό ή οπτικό μέσο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την τελετή αποχαιρετισμού της Βιργινίας μας.

Ακολουθώντας πάντα τις επιθυμίες της και γνωρίζοντας ότι ήταν πάντα κοντά σε όσους την είχαν ανάγκη να βοηθάει και να στηρίζει με όποιον τρόπο μπορούσε, παρακαλούμε αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να ενισχυθούν τα συσσίτια των αστέγων.
Η εκπρόσωπος της οικογένειας
Ιωάννα Καρατόλου»

Πηγή: govastileto.gr

Όλη η επικαιρότητα