Lifestyle

Σαββόπουλος: Κάποιοι δεν κατάλαβαν την πλάκα μας με τον Ζουγανέλλη στο Καλλιμάρμαρο

Ακούστε το άρθρο

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Διονύσης Σαββόπουλος ουσιαστικά διευκρινίζει το τι έγινε στη περιστατικό με το «κόψιμο» που έκανε στον Γιάννη Ζουγανέλη, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του την Τετάρτη 12 Ιουλίου στο Καλλιμάρμαρο, σταματώντας παράφραση τραγουδιού του με αντιμνημονιακά σχόλια.

Ο διάσημος συνθέτης παίρνει θέση στο σάλο που ξέσπασε στα κοινωνικά δίκτυα και επιβεβαιώνει τις δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη ότι όλα ήταν «προσχεδιασμένα».

Δείτε την ανάρτηση Σαββόπουλου

Ο Διονύσης Σαββόπουλος επέλεξε να αναρτήσει μια κοινή του φωτογραφία με τον Γιάννη Ζουγανέλη στην οποία οι δυο τους φορούν κοστούμια και χαμογελούν με το εξής σχόλιο: «Να φορέσουμε κουστούμια με τον Γιάννη για να δείξουμε πώς είναι όταν είμαστε σοβαροί, γιατί πληροφορηθήκαμε ότι κάποιοι δεν κατάλαβαν την πλάκα μας στο Καλλιμάρμαρο».

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας στο TheTOC είχε πει: «Αποδέχτηκα την πρόταση του Διονύση Σαββόπουλου να συμμετάσχω στη συναυλία γιατί τη θεώρησα πολύ τιμητική. Κι εκείνος αποδέχτηκε τη δική μου να φτιάξω ένα κείμενο και να διασκευάσω το κομμάτι του “Τον χειμώνα ετούτο άμα τον πηδήσαμε” στο “Τον χειμώνα ετούτο … μας ξαναπηδήξανε…” κάνοντας σάτιρα σ’ αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τις “εισαγόμενες” πολιτικές. Και ήταν προσχεδιασμένο αφού ολοκληρώσω το κείμενο και το διασκευασμένο τραγούδι, να έρθει στη σκηνή και να πει: “Πω πω, μου το χάλασες το κομμάτι…”. Ηταν προβαρισμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Δεν υπήρχε τίποτα που δεν είχε προετοιμαστεί», είπε ο κ. Ζουγανέλης.

Υπενθυμίζεται ότι στη συναυλία τού «Ολοι μαζί μπορούμε», του καναλιού ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Ζουγανέλης θα τραγουδούσε το «Τον χειμώνα ετούτο».  Άλλαξε σχεδόν όλους τους στίχους για να τους κάνει αντιμνημονιακούς με κωμικοτραγικά αποτελέσματα. Στο τέλος ο Σαββόπουλος ανέβηκε στη σκηνή και τον διέκοψε, λέγοντάς του σε θυμωμένο ύφος και τόνο: «Καλά, αγόρι μου, αγνώριστο μου το ‘κανες το τραγούδι».

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα