Σε επιφυλακή και την Πρωτοχρονιά οι Υπηρεσίες του Πύργου – Υψηλό αίσθημα καθήκοντος και ετοιμότητα (VIDEO)

Άγρυπνοι φρουροί και φέτος οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες, οι γιατροί και οι διασώστες στις αντίστοιχες υπηρεσίες του Πύργου την ώρα της αλλαγής του χρόνου, φρόντισαν ώστε όλοι οι υπόλοιποι πολίτες να γιορτάσουν αμέριμνοι και ασφαλείς την Πρωτοχρονιά.

Οι εργαζόμενοι που το 2019 τους βρήκε στο καθήκον, μίλησαν στην εφ. «Πατρίς» για το πώς είναι να αλλάζεις χρόνο στην εργασίας τους και εξέφρασαν ευχές προς όλους για υγεία και χαρά σε όλους.

Στο κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο, μαζί με τους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία βρέθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, Παναγιώτης Ζώντος, ο οποίος τόνισε ότι οι συνάδελφοί του είναι πάντα στις επάλξεις.

Στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, οι πυροσβέστες αντιμετώπισαν επιτυχώς ένα συμβάν νωρίς το βράδυ και παρέμειναν σε επιφυλακή όλη τη νύχτα, εμπνέοντας αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες τους.

Υψηλό επίπεδο ετοιμότητας επέδειξαν και το βράδυ της Πρωτοχρονιάς οι πυροσβέστες της ΠΥ Πύργου

Ο πυρονόμος Γεώργιος Μαραγκός δήλωσε: «Η υπηρεσία μας λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως με Α’, Β’ και Γ’ επιφυλακή, 365 ημέρες το χρόνο. Ως εκ τούτου σε κάποιους θα τύχαινε να έχουν βάρδια απόψε. Εύχομαι το 2019 να είναι γεμάτο με υγεία, αγάπη και ευημερία για τους συναδέλφους, τις οικογένειές τους και όλο τον κόσμο. Να είναι καλύτερο από το περσινό, με λιγότερα προβλήματα και καλή οικογενειακή ζωή. Όσο για την Ηλεία εύχομαι προβλήματα που χρονίζουν, να λυθούν και ο δρόμος που ενώνει την Πάτρα με τον Πύργο να γίνει ένας δρόμος ταχείας διέλευσης και ασφάλειας».

«Φρουροί» της Δημόσιας Υγείας

Σε πλήρη ετοιμότητα ήταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και οι διασώστες του ΕΚΑΒ, προκειμένου να επέμβουν σε έκτακτο συμβάν. Μάλιστα, ειδοποιήθηκαν για τροχαίο στη Ζαχάρω, το οποίο ευτυχώς δεν αποδείχθηκε σοβαρό.

Άγρυπνοι φρουροί οι διασώστες Π. Παπαγεωργίου, Κ. Τασόπουλος, Χρ. Σταυρούλιας και ο γιατρός Γ. Κιρκιλέσης

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία αισιοδοξία και στον κλάδο μας λιγότερα ατυχήματα και όσο είναι δυνατόν το ΕΚΑΒ να το καλεί ο κόσμος όταν είναι απαραίτητο για να μπορούμε και εμείς να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες σε όλους. Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο” ανέφερε ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ, Πάρης Παπαγεωργίου.

Στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, οι γιατροί και οι νοσηλευτές έκαναν τιτάνιο αγώνα για ένα ακόμα βράδυ, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς, αντιμετωπίζοντας με ψυχραιμία και ετοιμότητα κάθε περιστατικό.

Στο πλευρό των ασθενών και το βράδυ της Πρωτοχρονιάς γιατροί και νοσηλευτές: Ηλ. Μουστάκης, Ηλ. Χριστοδούλου, Κ. Σταυρόπουλος, Χρ. Απστολοπούλου, Ειρ. Γεωργοπούλου

Ο παθολόγος Κων/νος Αλεξόπουλος δήλωσε στην εφ. «Πατρίς»:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε Πρωτοχρονιά. Ευχόμαστε ο νέος χρόνος να φέρει υγεία, χαρά, ευτυχία και πρόοδο σε όλο τον κόσμο».