Ελλάδα

Σε επτά υποθέσεις βιασμού εμπλέκεται ο «δράκος» των Αμπελοκήπων – Το βίντεο που σοκάρει

Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη τα χαράματα της Δευτέρας στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, ένας 25χρονος, για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων, καταγράφηκαν περιστατικά, κατά τα οποία άγνωστος άνδρας, κυρίως νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, εντόπιζε νεαρές ασυνόδευτες γυναίκες, τις οποίες ακολουθούσε διακριτικά και όπου οι συνθήκες ήταν πρόσφορες γι’ αυτόν, τις αιφνιδίαζε και ασκώντας σωματική βία και με απειλές για τη ζωή τους, τις ακινητοποιούσε και προέβαινε σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

Μετά την καταγγελία των ανωτέρω περιστατικών, συστήθηκε άμεσα ειδική ομάδα αστυνομικών από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων, προκειμένου να επιτηρηθεί η περιοχή δράσης του άγνωστου άνδρα και να συλλεχθούν πληροφορίες και δεδομένα, με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Από την επεξεργασία των δεδομένων που συλλέχτηκαν κατά την έρευνα, δημιουργήθηκε το προφίλ του υπόπτου και τελικά πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας επετεύχθη, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αμπελοκήπων, ο εντοπισμός του στην περιοχή των Αμπελοκήπων, κατά τη στιγμή που ακολουθούσε νεαρή γυναίκα και επιτάχυνε το βηματισμό του για να την προσεγγίσει, με προφανή σκοπό να ασελγήσει επ’ αυτής. Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Από τη διενεργηθείσα έρευνα, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του δράστη σε επτά υποθέσεις βιασμού και σε μία απόπειρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Πηγή: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα