Ελλάδα Ηλεία

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στην 32χρονης από την Πηνεία – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη

Ακούστε το άρθρο

Λίγα μέτρα από το σημείο που άφησε την τελευταία της πνοή, βρίσκεται πλέον η τελευταία κατοικία της 32χρονης Δώρας Ζέρμπερη, με καταγωγή από το Λάττα Πηνείας, η δολοφονία της οποίας έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

«Σοκ» από την δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη – Από την Ηλεία η καταγωγή της (VIDEO)

Χθες το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την 32χρονη σε κλίμα βαθιάς οδύνης, ενώ την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να ρίξουν φως στο μυστήριο που καλύπτει την δολοφονία της κοπέλας και να φθάσουν στα ίχνη του δράστη που με τόση αγριότητα αφαίρεσε τη ζωή της κοπέλας.

Η κηδεία της 32χρονης εφοριακού τελέστηκε χθες το μεσημέρι στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών και ετάφη πολύ κοντά στο σημείο που ξεψύχησε και κοντά στον τάφο του πρώην αρραβωνιαστικού της Γιάννη Καυκιά, που είχε επισκεφθεί για να αφήσει λίγα λουλούδια το μοιραίο απόγευμα της Τετάρτης.

Με αλληλοκατηγορίες

Οι γονείς της και τα τρία αδέλφια της ήταν πραγματικό ράκος όταν έφθασαν στο Β’ Νεκροταφείο για να της πουν το τελευταίο αντίο. Η μεταξύ τους σχέσεις ωστόσο δείχνουν ότι είναι ιδιαίτερα τεταμένες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι γονείς είναι χωρισμένοι εδώ και χρόνια και χθες το πρωί με ανάρτησή της στο facebook η μικρή αδελφή της αδικοχαμένης Δώρας εξαπέλυσε επίθεση κατά του πατέρα, ενώ κάλεσε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει για να βρεθεί ο δολοφόνος της αδελφής της.

Από την πλευρά του ο πατέρας όταν έφθασε στο κοιμητήριο επανέλαβε ότι η κόρη του με την επαγγελματική της ιδιότητα χειριζόταν σοβαρές υποθέσεις και ότι εκεί βρίσκεται το κλειδί της δολοφονίας της, ενώ με την σειρά του εξαπέλυσε επίθεση στην μητέρα της Δώρας και την κατηγόρησε ότι εκείνη ευθύνεται γι’ αυτό το αποτέλεσμα.

Στο κοιμητήριο βρέθηκαν και συνάδελφοι της 32χρονης από την Α’ ΔΟΥ Πειραιά, οι οποίοι συγκλονισμένοι την αποχαιρέτησαν και της ευχήθηκαν καλό Παράδεισο…

Εξετάζουν τα πάντα

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής εξετάζουν διάφορα σενάρια για να φτάσουν στην εξιχνίαση της άγριας δολοφονίας, με τις 14 μαχαιριές.

Αυτό που έχουν ως δεδομένο οι Αρχές είναι ότι λείπει από την σκηνή του εγκλήματος η τσάντα με τα προσωπικά της αντικείμενα και το πορτοφόλι της, ένδειξη ότι το κίνητρο μπορεί να είναι η ληστεία, ωστόσο οι πολλές μαχαιριές υποδηλώνουν και προσωπικό κίνητρο, για το οποίο μέχρι στιγμής όμως οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να το συνδέσουν με κάποιο πρόσωπο και οι έρευνες στρέφονται και στον κύκλο της άτυχης κοπέλας, μήπως μπορέσουν να ανακαλύψουν κίνητρο και δράστη, αν και δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να είχε προηγούμενα με κανέναν.

Όλη η επικαιρότητα