Αρκαδία

Σε κρίσιμη κατάσταση 14χρονη από την Τρίπολη μετά από έκρηξη φιάλης υγραερίου

Ακούστε το άρθρο

Διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται μια 14χρονη, η οποία υπέστη σοβαρά εγκαύματα έπειτα από έκρηξη φιάλης υγραερίου.

Το σπίτι του κοριτσιού είναι στο χωριό Κολλίνες, κοντά στην Τρίπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Open, υπήρξε διαρροή υγραερίου στο πετρογκάζ που χρησιμοποιεί η οικογένεια για να μαγειρεύει, με αποτέλεσμα να προκληθεί η έκρηξη.

«Είναι πιθανόν το κορίτσι να προσπάθησε να ζεστάνει το φαγητό του, με το που επέστρεψε από το σχολείο», αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του καναλιού, ενώ προστέθηκε πως υπήρχε επιτήρηση από ενήλικα στο σπίτι, παρά το γεγονός ότι οι γονείς έλειπαν. Αυτός ήταν και ο λόγος που η φωτιά κατασβέστηκε λίγο αφότου εκδηλώθηκε.

Η μικρή μεταφέρθηκε στις 4 το απόγευμα στο νοσοκομείο της Τρίπολης, έχοντας στο σώμα της εκτεταμένα εγκαύματα Β’ και Γ’ βαθμού, περίπου στο 55% με 60% του σώματός της. Αφού σταθεροποιήθηκε η κατάσταση της 14χρονης, οι γιατροί αποφάσισαν να μεταφερθεί στο «Αγία Σοφία», στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, στη Μονάδα Εντατικής.

via

Όλη η επικαιρότητα