Ελλάδα

Σε κρίσιμη κατάσταση 16χρονος που έπεσε στο κενό από οροφή κολυμβητηρίου

Ακούστε το άρθρο
Σε κρίσιμη κατάσταση στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας βρίσκεται ένας 16χρονος, ο οποίος έπεσε από την οροφή του αφύλακτου και εγκαταλελειμμένου Κολυμβητηρίου Ξάνθης από ύψος τουλάχιστον 6-7 μέτρων όταν ανέβηκε στην οροφή για να παίξει και πάτησε σε φωταγωγό ο οποίος κατέρρευσε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό.
Συγκεκριμένα, ο 16χρονος έπαιζε με τους φίλους του το βράδυ της Κυριακής 23 Απριλίου 2017 περί τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Λιμνίου Ξάνθης και ανέβηκαν όλοι μαζί στην οροφή του Κολυμβητηρίου της Ξάνθης από μια σιδερένια σκάλα.

Ο 16χρονος αποφάσισε να περπατήσει πάνω σε ένα πάνελ φωτισμού (πολυκαρβονικό) το οποίο δεν άντεξε το βάρος του και υποχώρησε.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας του μέχρι και αυτή την ώρα, απόγευμα της Κυριακής 23 Απριλίου 2017 κρίνεται από τους γιατρούς ως πολύ σοβαρή.
Το πρωί αντιδήμαρχοι του δήμου Ξάνθης βρέθηκαν στο σημείο κάνοντας «αυτοψία» για να εξετάσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα, ενώ υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω Κολυμβητήριο είναι σε κατάσταση εγκατάλειψης εδώ καιρό, με τον καθένα να μπορεί να έχει πρόσβαση και ουκ ολίγες φορές έχει γίνει στόχος διαρρηκτών και βανδάλων, «φιλοξενώντας» και παραβατικές συμπεριφορές.

Πηγή: pelop.gr 

Όλη η επικαιρότητα