Επιχειρήσεις

Σε περισσότερα από 3.000 πρακτορεία τα Virtual παιχνίδια του ΟΠΑΠ

Ακούστε το άρθρο

Χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση προχωρά η αλλαγή σελίδας στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ με τα virtual games να δίνουν το στίγμα της σημαντικής αναβάθμισης προϊόντων και υπηρεσιών στο δίκτυο της εταιρείας.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Football, το πρώτο προϊόν της νέας σειράς των «εικονικών» τυχερών παιχνιδιών της Inspired Gaming που φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο ΟΠΑΠ, αναπτύχθηκε σε χρόνο ρεκόρ (η πιλοτική λειτουργία του έγινε στις 4 Απριλίου σε 91 πρακτορεία) και πλέον διατίθεται σε περισσότερα από 3.000 πρακτορεία σε όλη τη χώρα. Βάσει του σχεδιασμού της εταιρείας έως το τέλος του μήνα οι παίκτες θα βρίσκουν τα virtual παιχνίδια σε όλα τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Το ενδιαφέρον των παικτών είναι αυξημένο καθώς, όπως παγκοσμίως, έτσι και στη χώρα μας το virtual football, έχει το δικό του δυναμικό κοινό, καθώς πρόκειται για μια απλή, γρήγορη και συναρπαστική μορφή στοιχηματισμού. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο καθημερινά από τις 9:02 π.μ. έως τις 11:57 μ.μ. Οι αγώνες διεξάγονται κάθε πέντε λεπτά και μάλιστα με σχολιασμό από τον κορυφαίο sportscaster, Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Αγώνες κάθε πέντε λεπτά!

Το ενδιαφέρον των παικτών μελλοντικά δεν θα επικεντρωθεί μόνο στο ποδόσφαιρό, αλλά και σε άλλα ενδιαφέροντα virtual γεγονότα όπως μπάσκετ, τένις και ιπποδρομίες.

photo 2

Τα Virtual παιχνίδια του ΟΠΑΠ έχουν τη σφραγίδα της Inspired Gaming, κορυφαίο διεθνή πάροχο νέων καινοτόμων και πρωτοποριακών παιχνιδιών, με τον οποίο συνεργάζεται ο ΟΠΑΠ στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητάς του για την δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίου επιπέδου.

Όλη η επικαιρότητα