Περίεργα

Σε ροζ αγγελίες βρέθηκε να… φιγουράρει μια 80χρονη, παρά τη θέληση της

Ακούστε το άρθρο
Μια… αλλιώτικη καριέρα, την οποία και δεν γνώριζε η ίδια, παραλίγο να ξεκινήσει μια 80χρονη η οποία είναι μητέρα, γιαγιά και… προγιαγιά.

Εκείνη αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε όταν άρχισε… να δέχεται τηλεφωνήματα καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας από ανθρώπους, οι οποίοι της ζητούσαν πονηρό ραντεβού.

Αυτό συνέβαινε γιατί κάποιος είχε έβαλε το τηλέφωνό της σε «ροζ» αγγελία, η οποία συνοδευόταν και από φωτογραφία της, σύμφωνα με όσα είπε η ίδια σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η ίδια το τηλέφωνό της βρέθηκε σε «ροζ» αγγελία. Έτσι άγνωστοι την καλούσαν και της ζητούσαν ραντεβού!

«Με έπαιρναν τα βράδια και μου ζήταγαν ραντεβού», δήλωσε η ηλικιωμένη και συνέχισε:
«Δεν καταλάβαινα αυτά τα πράγματα. Δεν ξέρω τι θα πει ροζ, άσπρο. Με έπαιρναν και τους έβριζα. Τα είχα χαμένα», δήλωσε η 80χρονη.

Η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη, αφού η αγγελία που αναφερόταν σε μια «Νικολέτα» είχε μαζί και τη φωτογραφία της! «Πρέπει να έχουν τη φωτογραφία μου. Είμαι λίγο χοντρούλα, με ξανθό το μαλλάκι και η φωτογραφία είναι θολή για να μην φαίνομαι», ανέφερε.

«Θέλω να πέσω από το μπαλκόνι μου», είπε τονίζοντας τη ντροπή που αισθάνεται, παρά το γεγονός ότι όπως κατέστησε σαφές «η συνείδησή μου είναι καθαρή».

Πηγή: in.gr

Όλη η επικαιρότητα