Κύπρος

Serial killer στην Κύπρο: Ένταλμα για τη δολοφονία και τρίτης γυναίκας

Ακούστε το άρθρο

Η γυναίκα είναι στο κατάλογο αυτών που δηλώθηκαν ως εξαφανισμένες – Πρόκειται για την 29χρονη Maricar Valdez Arquiola τα ίχνη της οποία είχαν χαθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2018

Η αστυνομία εξέδωσε, πριν λίγο, νέο ένταλμα κατά του λοχαγού Νίκου Μεταξά , καθώς όπως φαίνεται συνδέεται με τη δολοφονία και τρίτης γυναίκας.

Η σύνδεση έγινε μέσα από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα.

Η γυναίκα είναι στο κατάλογο αυτών που δηλώθηκαν ως εξαφανισμένες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα για το φόνο της οποία εκδόθηκε νέο ένταλμα για τον 35χρονο λοχαγό είναι η 29χρονη Maricar Valdez Arquiola τα ίχνη της οποία είχαν χαθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2018.

Η αστυνομία βρήκε στοιχεία για την δολοφονία της από τον serial killer της Κύπρου κατά την έρευνα των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων.

Η μητέρα της Maricar πριν λίγες μέρες είχε αναφέρει ότι η κόρη της εξαφανίστηκε αιφνιδίως και την ημέρα που χάθηκε είχε σταλεί από το κινητό της τηλέφωνο μήνυμα που έλεγε ότι πάει στα κατεχόμενα. Ωστόσο το μήνυμα δημιούργησε υποψίες γιατί ήταν γραμμένο σε τοπική διάλεκτο των Φιλιππινών που δεν χρησιμοποιούσε η Maricar και φαινόταν μεταφρασμένο από το Google translate.

maricar
Η 29χρονη Maricar Valdez Arquiola
Σε μεταγενέστερο στάδιο ο 35χρονος λοχαγός με το ψευδώνυμο «Ορέστης» είχε επικοινωνήσει με τη ξαδέλφη της Maricar και της ζητούσε να συναντηθούν γιατί είχε κάτι πολύ σημαντικό να της πει για την εξαδέλφη της. Επέμενε η συνάντηση να γίνει σε κλειστό και απομονωμένο σημείο κάτι που δεν δέχθηκε η κοπέλα και έτσι η συνάντηση δεν πραγματοποιήθηκε.

Δείτε εδώ τα μηνύματα:

2_SYNOMILIA_ORESTH_ME_FILH_THYMATOS
SYNOMILIA_ORESTH_ME_FILH_THYMATOS

Άκαρπες οι έρευνες στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό

Άκαρπες απέβησαν οι έρευνες στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό το οποίο ερευνήθηκε σχεδόν ολόκληρο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκου Τράγκολα το φρεάτιο ερευνήθηκε κατά 95% χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Ο κ. Τράγκολας σημείωσε ότι δέκα μέτρα στην ανατολική πλευρά του φρεατίου δεν έχουν ακόμα ερευνηθεί και αυτό θα ξεπεραστεί αύριο το πρωί με την χρήση μικρής κάμερας. Ο κ Τράγκολας είπε επίσης ότι με την ολοκλήρωση των ερευνών θα ενημερωθεί Αρχηγείο για νέες οδηγίες.

Πηγή: protothema.gr 

Όλη η επικαιρότητα