Κύπρος

Serial killer στην Κύπρο: Τις έπνιγε και τις έβαζε σε βαλίτσες

Ακούστε το άρθρο

Δεν έχουν τελειωμό οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που αναφέρει ο 35χρονος στρατιωτικός στους ανακριτές της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει την Κύπρο.

Όπως αναφέρει το cyprustimes, ο ανακρινόμενος φέρεται να είπε ότι έπνιξε την άτυχη 36χρονη από τη Ρουμανία και την κόρη της Elena 8 ετών καθώς και την 29χρονη Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες και ακολούθως να τις έβαλε σε βαλίτσες με σκοπό να τις μεταφέρει σε άλλο σημείο και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κόκκινης Λίμνης κοντά στο Μιτσερό για να τις εξαφανίσει.

Ο 35χρονος είχε ήδη ομολογήσει τις δολοφονίες δύο γυναικών, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν σε φρεάτιο λατομείου στο Μιτσερό, καθώς και ενός 6χρονου κοριτσιού, το πτώμα του οποίου δεν έχει ακόμα εντοπιστεί, αν και ο 35χρονος υπέδειξε ότι αυτό βρίσκεται σε λίμνη.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στη λίμνη Ξυλιάτου, όπου δύτης με σκάφανδρο αναζητεί τη μικρή Sierra, κόρη της 38χρονης που εντοπίστηκε πρώτη, ξετυλίγοντας το κουβάρι των φρικιαστικών εγκλημάτων του άνδρα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, το φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου είχαν βρεθεί δύο πτώματα γυναικών, ελέγχθηκε στο 100%, με τη χρήση ρομποτικής κάμερας, χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε ύποπτο.

Όλη η επικαιρότητα