Lifestyle

Σεξ στην αμμουδιά με θεατές…

sex_ammoudia.jpg
Ακούστε το άρθρο

Λίγο το ηλιοβασίλεμα, λίγο το σούρουπο που έπεφτε μαζί με… χάδια και φιλιά στην παραλία, κάτι τα… ντουζένια του νεαρού ζευγαριού και ο αυθορμητισμός της… νεότητας, δεν άργησε να φύγουν οι όποιες αναστολές και να… χαθούν από γύρω τους τα παιδιά που έπαιζαν στην αμμουδιά και οι θαμώνες των παραλιακών ουζερί.

Δεν άργησαν όμως και τα παιδιά και οι θαμώνες να καταλάβουν πως κάτι… γίνεται με τα δυο νέα παιδιά που έκαναν αισθητή την παρουσία τους με κάποια αναφωνητά, σκεπασμένα μόλις με μια πετσέτα, στην  αμμουδιά. 

Οι γονείς απομάκρυναν από το σημείο τα μικρά παιδιά, οι θαμώνες των ουζερί σχολίασαν αρνητικά, αλλά δεν επιχείρησαν να… διακόψουν το νεαρό ζευγάρι. Οι καταστηματάρχες έκλειναν τα μάτια τους από ντροπή για όσα συνέβαιναν σχεδόν μπροστά στα μαγαζιά τους και στα μάτια των πελατών τους. Ομως, 4 – 5 έφηβοι δε ντράπηκαν να τους διακόψουν. Πλησίασαν και αντί να πάρουν… μάτι, επέλεξαν να διακόψουν το ζευγάρι, αρκετά προσβλητικά: “Μήπως θέλετε να σας πληρώσουμε και εισιτήριο;”, ρώτησε ο ένας όπως χτυπούσε φιλικά το νεαρό στην πλάτη. “Δε ντρέπεστε να θέλετε και κοινό; Δεν έχετε σπίτι ή αυτοκίνητο;” ρώτησε ο άλλος. Ο τρίτος όμως τα έβαλε με την κοπελιά, η οποία σηκώθηκε να φύγει άρον – άρον, αναμαλλιασμένη, τυλιγμένη στην πετσέτα της, σέρνοντας πίσω της κάποια από πράγματά της. “Καλά, αυτός δεν έχει μυαλό, εσύ κοπέλα μου τόσο σέβεσαι τον εαυτό σου και του… κάθεσαι δημοσίως;”. Και οι δυο τους… φορτώθηκαν με άκομψα επίθετα κι έγιναν καπνός, ντροπιασμένοι. Οι έφηβοι καθώς έφευγαν, ζήτησαν… συγγνώμη από τον κόσμο για λογαριασμό του νεαρού ζευγαριού που χάλασε την οικογενειακή ατμόσφαιρα της παραλίας. 

(Από τη στήλη “Ποινικό Μητρώο” στην “Ε” Σαββατοκύριακο)

Όλη η επικαιρότητα