Σέξι τρόποι να φλερτάρεις… χωρίς να σε καταλάβουν

Και που λες βρέθηκες σε παρέα, τσεκάρεις γκομενάκι και σου αρέσει πολύ. Θες να το δεις στο κρεβάτι σου, ή έστω θες να το δεις μόνο, να κάνεις μια μικρή ανασκαφή στο κεφάλι του για να αποφασίσεις αν θες να το δεις και στο κρεβάτι σου. Αλλά είσαι με παρέα και θες να αποφύγεις τα άβολα που θα προκύψουν.

Βασικά, και σε παρέα να μην είσαι, η διακριτικότητα στο φλερτ μπορεί να έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από μία πιο ωμή προσέγγιση. Συνεπώς, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές, και ίσως το αντικείμενο του πόθου να γίνει δικό σου.

1. Πέτα υπαινιγμούς ότι είσαι single
Μην πας το θέμα εκεί εσύ, περίμενε κάποιος να αναφέρει τις σχέσεις ως ζήτημα, και χώσου διακριτικά με ένα “α, δε ξέρω”, ή “εγώ όταν είχα σχέση…” και δες το άτομο που γουστάρεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να συνειδητοποιεί πως όχι απλά είσαι ένα ξερολούκουμο, αλλά είσαι ένα ξερολούκουμο που περιμένει στο πιάτο, τριγυρισμένο από χορτασμένους.

2. Πέτα υπαινιγμούς ότι δε βρίσκεις και τίποτα
Ξανά, όλα στην ώρα τους και μόνο αν κάποιος άλλος έχει πάει την κουβέντα εκεί. Διαφορετικά κινδυνεύεις να δείξεις πολύ εμφανώς ότι καίγεσαι. Που δεν είναι κακό, αλλά μερικές φορές απλά δεν θες να το κάνεις (ειδικά με όλη την παρέα μπροστά). Είπες ότι είσαι single, τώρα ήρθε και η ώρα να πεις ότι όσο κι αν ψάχνεις το ιδανικό, η αναζήτηση καλά κρατεί.

3. Πέρνα στην επίθεση
Μια επίθεση πολύ μελετημένη: Αφού συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που γουστάρεις – η φωνή; το στυλάκι; οι εκφράσεις ή το θεληματικό πηγούνι; – φρόντισε να σε ακούσει να λες ότι αυτά είναι πράγματα που ψάχνεις σε έναν σύντροφο. Όσο λιγότερο επιφανειακό αυτό που σε έκανε να σκαλώσεις, τόσο πιο ψαρωτικό θα είναι το (διακριτικό) πέσιμό σου, αλλά προφανώς κανείς δεν θα σε κρίνει αν απλά είδες έναν άνθρωπο και η μόνη σου σκέψη είναι να κάνετε σεξ για εφτά ώρες χωρίς διάλειμμα για νερό. Θα χάσεις από διακριτικότητα, όμως.

4. Γλώσσα του σώματος: Ανοιχτή
Μην σταυρώνεις χέρια και πόδια. Κάνε κινήσεις, δείξε ότι καταλαμβάνεις χώρο και ότι σε αυτόν τον χώρο το άτομο αυτό είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτο. Γέλα ειλικρινά και με την ψυχή σου, επειδή το γέλιο είναι μεταδοτικό. Και μην ξεχνάς να κοιτάς κατάματα.

5. Ένα ανεπαίσθητο άγγιγμα
Από εκείνα που θα ηλεκτρίσουν, θα δώσουν μια υπόσχεση, αλλά θα την πάρουν πίσω αμέσως. Φρόντισε να το κάνεις αφού έχει πει κάνα καλό αστείο, κι εσύ όσο γελάς μπορείς – τυχαία – να αγγίξεις ένα χέρι, ένα γόνατο, μια πλάτη. Πολύ ξεκάθαρο μήνυμα—αλλά είναι όντως; Μήπως θα σε σκέφτεται περισσότερο τώρα;

6. Ωραία δεν θα ‘ταν…;
…να αράζατε σπίτι σου κάποια φορά, χωρίς την υπόλοιπη ενοχλητική παρέα; Με την πρώτη ευκαιρία που θα βρεις, όπως κάποιο κοινό ενδιαφέρον, μπορείς να προτείνεις να βρεθείτε τα δυο σας. Εντάξει, όχι αμέσως στο σπίτι, αν δεν νιώθεις καλά με αυτό. Για έναν καφέ ή ένα ποτό πρώτα. Για μια ταινία σε θερινό. Από εκεί και μετά, το πώς θα εξελιχθεί η σχέση σας, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει. Αλλά σίγουρα εσύ προσπάθησες.