Life

Σέξι τρόποι να του φτιάξεις τη μέρα

Ακούστε το άρθρο

Το κακό με τα άρθρα που αφορούν διέγερση ανδρών είναι ότι τα γράφουν γυναίκες. Και δεν εννοούμε πως οι γυναίκες δεν ξέρουν πώς να ανάψουν έναν άνδρα, αλλά μεταξύ μας πολλά από αυτά που γράφονται είναι κάποιες φορές αστεία:

Χόρεψέ του το αγαπημένο σου κομμάτι – Τι κάνεις εκεί μωρή; Τρελάθηκες; Χαμήλωσε τη μουσική, και επίσης τι μ***α τραγούδι είναι αυτό;

Φόρα εσώρουχα και ψηλά τακούνια και υποδέξου τον έτσι – Αγάπη μου είσαι με τα καλά σου; Φόρα κάτι πάνω σου και μην ξαναβάλεις τακούνια στο παρκέ, στο’χω πει το χαράζουν.

Στείλε του ένα σέξι μήνυμα στο γραφείο με το τι θα του κάνεις το βράδυ – Πω ρε φίλε, έχω το αφεντικό έχω και την άλλη στο σπίτι να βαριέται και να στέλνει καυλάντες.

Κοίτα τον συνέχεια στα μάτια – Μαρία! Ε, Μαρία! Ξύπνα ρε, τι έπαθες; Ανησυχώ!

Δείτε μαζί αισθησιακές ταινίες – ΆΒΟΛΟ.

Κάπως έτσι θα είναι οι αντιδράσεις του αν δοκιμάσεις αυτά που διαβάζεις σε γυναικεία περιοδικά, και συνήθως γράφονται από γυναίκες.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, από έναν άντρα. Έλα δω κοντά, πλησίασε και κράτα σημειώσεις, τα πράγματα είναι απλά.

Πες του να σε πάρει στον πάγκο της κουζίνας

Το κρεβάτι σίγουρα θα το έχετε βαρεθεί και οι δύο. Αλλαγή δωματίου, ενίσχυση λίμπιντο, σίγουρα αποτελέσματα και επιτέλους ΟΧΙ, σεξ στο ντουζ, είναι αστείο και η ΕΥΔΑΠ βαράει και με τέλη αποχέτευσης.

Ξύπνα τον με ένα περιποιημένο στοματικό

Όχι ξενέρωτο, το σωστό, το ωραίο, το μερακλίδικο, το ΜΕΘΑΝΙΩΤΙΚΟ στοματικό, εγγυημένα θα του φτιάξει τη μέρα. Ρίξε σάλιο, κατέβασέ το όπως πρέπει, χρησιμοποίησε χέρια.

Μη φοβηθείς να δώσεις λίγο γλουτό

Ναι, το πρωκτικό είναι το νούμερο ένα διεγερτικό για έναν άντρα. Ίσως περισσότερο κι από το “παραδοσιακό” σεξ. Αν πραγματικά θες να του φτιάξεις την ημέρα, τάξε του πίσω πόρτα.

Να είσαι σέξι (και) μέσα στο σπίτι

Δεν σου λέμε να βαφτείς. Αλλά φρόντισε να μην είσαι με την κάλτσα μέχρι το γόνατο, με την τρίχα μέχρι τον αστράγαλο και με τα μαλλιά σαν την grandma death από το Donnie Darko.

Ε, δεν είναι αυτό που νομίζεις

Αγνόησε τις συμβουλές για σέξι εσώρουχα και τακούνια και υποδέξου τον στον καναπέ, έχοντας ήδη προμηθευτεί έναν ωραιότατο δονητή για να σε «πιάσει στα πράσα». Αν δεν διεγερθεί με την εικόνα αυτή, τότε μάλλον θα πρέπει να πας παρακάτω.

via

Όλη η επικαιρότητα