Κόσμος

“Σφάζονται” Τραμπ – Ντάνιελς στο Twitter: Θα σε κυνηγήσω αλογομούρα

Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται η διαμάχη του Ντόναλντ Τραμπ και της Στόρμι Ντάνιελς, για τη σχέση που είχαν πριν εκείνος εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Λίγο μετά πιπεράτες αποκαλύψεις της πρώην πορνοστάρ για τα προσόντα του Αμερικανού Προέδρου, εκείνος με αφορμή τη δικαστική απόφαση που απορρίπτει αγωγή για δυσφήμιση από τη Στόρμι Ντάνιελς, την αποκάλεσε “αλογομούρα”.

H επίθεση του Τραμπ ήρθε μέσω ανάρτησης στο Twitter όπου έγραψε “Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο απέρριψε την αγωγή της Στόρμι Ντάνιελς κατά Τραμπ. Υπέροχα, τώρα μπορώ να κυνηγήσω την Αλογομούρα και τον τριτοτέταρτο δικηγόρο της στη Μεγάλη Πολιτεία του Τέξας. Θα επιβεβαιώσει το γράμμα που αυτή υπέγραψε! Δεν ξέρει τίποτα για μένα, είναι μια απάτη!”.

Η Στόρμι Ντάνιελς φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο ένα τέτοιο χαρακτηρισμό. Στους ίδιους τόνους και με τον ίδιο ύφος του καταλόγισε… ροπή προς την κτηνοβασία, ενώ με σαφή αναφορά σε όσα η ίδια αποκάλυψε τόσο στο βιβλίο της με τίτλο “Πλήρης Αποκάλυψη, όσο και στην εκπομπή του Τζίμι Κίμμελ για το μόριο του Προέδρου, τον προσφώνησε “μικρούλη” (tiny).

“Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζω τον πρόεδρο. Εκτός από τα… κουσούρια του επιδεικνύει μίσος για τις γυναίκες και απώλεια αυτοελέγχου στο Twitter ξανά. Και πιθανότατα και μια ροπή προς την κτηνοβασία. Αποδέχομαι την πρόκληση, μικρoύλη”.

enikos.gr

Όλη η επικαιρότητα